Închide meniul

„Numai în vinclu!” Mircea Rednic, reacție fabuloasă după eurogolurile încasate de Dinamo. „Carnat, săracu, dă și el un gol pe an”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 8:56

„Numai în vinclu! Mircea Rednic, reacție fabuloasă după eurogolurile încasate de Dinamo. „Carnat, săracu, dă și el un gol pe an

Hepta

Rednic nu-și exlică cum Dinamo poate încasa doar super-goluri. „Puriul” e sigur că fotbaliștii care au reușit euro-goluri împotriva „câinilor” nu vor mai reuși prea curând astfel de execuții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, reacție fabuloasă după eurogolurile încasate de Dinamo

Păcat că luăm goluri… Nu mai vorbesc ce goluri luăm. Ăluia de la UTA îi dă în spate, era jumate mort şi i-o pune pe tavă, La Mediaş a dat ăla… Nu o să mai dea până la sfârşitul anului niciun gol. Numai în vinclu, acum la fel. Ăsta, Cârnat, săracu, dă şi el un gol pe an. Scuze, Carnat. A dat un supergol”, a spus Rednic, după Dinamo – Rapid 1-1.

În acest sezon, Dinamo a fost victima unor goluri de-a dreptul spectaculoase. Înainte să vină Rednic, Jefte Betancor i-a dat gol lui Eșanu de la jumătatea terenului, în Farul Dinamo 3-0. La primul meci cu „Puriul” pe bancă, „câinii” au ratat victoria cu UTA în ultima secundă a meciului, încheiat 2-2, după ce Dinamo a condus cu 2-0.

În urmă cu două etape, Ronaldo Deaconu a luat la țintă vinclul porții dinamoviste, de două ori, în Gaz Metan – Dinamo 2-1. Formația din Ștefan cel Mare a avut ghinion și în derby-ul cu Rapid. La scorul de 1-0, în prelungirile meciului, Nicolae Carnat a prins un șut de zile mari, direct în vinclu, din afara careului.

Dinamo, fără victorie de 10 etape în Liga 1

Remiza cu Rapid a fost al 10-lea meci la rând în Liga 1 fără victorie pentru echipa din Ștefan cel Mare. Dinamo a câștigat ultima dată pe 2 august, 3-1 împotriva codașei Academica Clinceni. Mai mult, în acest interval, „câinii” au avut și o serie de șapte înfrângeri la rând.

Reclamă

„Nu am cum să-i cert pe băieţii ăştia. Băieţii ăştia fac eforturi mari ţinând cont de cum s-au antrenat sau cum au fost antrenaţi. Noi tot îi înjurăm, îi certăm, dar au şi ei dreptatea lor. Testele fizice sunt foarte slabe, greutatea de la două kile… Am avut şi şapte kile. Şi antrenamentele nu sunt tari. Poate sunt faţă de ceea ce s-a făcut până acum. Nu se lucrează nici la jumătate din intensitatea pe care o lucram la Viitorul. Nu e vina, lor. Nu s-a făcut un test fizic. Şi lucrăm după ce?”, a mai spus Mircea Rednic.

Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu doar 8 puncte. „Câinii” vor juca în următoarele runde cu Sepsi, CFR Cluj și FC Voluntari.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Rednic, reacție fabuloasă după eurogolurile încasate de Dinamo
  • „Puriul” s-a săturat să mai vadă astfel de execuții

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și