Închide meniul
EXCLUSIV

„O bălăcăreală!” Ioan Andone l-a făcut praf pe Vali Crețu după scandalul cu Dinu Todoran. „Du-te să transpiri la saună! Trebuie să taci ca jucător”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 10:23

„O bălăcăreală! Ioan Andone l-a făcut praf pe Vali Crețu după scandalul cu Dinu Todoran. „Du-te să transpiri la saună! Trebuie să taci ca jucător

Ioan Andone crede că Edi Iordănescu poate duce România la turneele finale

as.ro

Ioan Andone e de părere că Vali Crețu nu ar fi trebuit niciodată să-l atace pe Dinu Todoran. Mai mult, l-a ironizat pe apărătorul dreapta pentru centrările pe care le oferă colegilor în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone l-a făcut praf pe Vali Crețu după scandalul cu Dinu Todoran

Crețu a început să zică că nu transpiră la antrenamente. Un jucător nu are treabă cu antrenorul. Pentru că ai văzut că antrenorul i-a răspuns sub formă de glumă, că dadea centrări în primul manechin. Dinu Todoran îi știe defectele lui Crețu. Pai dacă era Crețu mare jucător, acum, la vârsta lui, juca pe la Borussia Dortmund. Juca în Anglia, la Arsenal, vedeam cum centra el.

Tu trebuie să taci ca jucător pentru că n-a început Dinu Todoran. Dinu Todoran s-a dus acolo pentru că a crezut că face bine, că o avea rezultate cu FCSB și pleacă peste un an doi la alte echipe dacă ia un campionat. Nu trebuie acuzat Dinu Todoran că s-a dus la FCSB”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru as.ro.

La FCSB, Todoran a adunat doar două victorii în Liga 1, tot atâtea egaluri și o înfrângere. Echipa lui a încasat patru goluri și a înscris de șapte ori, mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Cât despre Vali Crețu, FCSB este cel mai important club din cariera lui. A venit de la Gaz Metan Mediaș în 2019, pentru 125.000 de euro. Înainte a mai jucat pentru Energie Cottbus sau Concordia Chiajna și nu a reușit niciodată mai mult de 6 assist-uri într-un sezon în toată cariera lui.

Reclamă

„Tu ca jucător dacă ești profesionist taci din gura. I-a urcat la fileu lui Edi Iordănescu. ‘Edi, tu faci niște antrenamente de mare antrenor!’ Du-te la saună să transpiri, băi, băiatule, dacă nu transpiri aici. Dădeai și tu 10 centrări de gol și era FCSB în grupe acum. N-ai voie ca jucător să îți ataci antrenorul. Niciodată. O bălăcăreală!”, a mai spus Ioan Andone.

Dinu Tororan, răspuns pentru Vali Creţu

Dinu Todoran l-a făcut praf pe Vali Creţu după ce jucătorul făcuse comentarii acide legate de antrenamentele din era fostului antrenor. „Nu e fotbalist!”, susţine Todoran.

„Chiar aseară când au dat ei gol, am primit mesaj că toate declaraţiile vor fi îndreptate către mine. Şi eu am fost jucător şi tot timpul când se schimba antrenorul şi primul meci nu se câştiga, era vina fostului antrenor. Ce a declarat acel jucător, eu nu îl consider fotbalist, e jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Spune foarte multe despre caracterul lui. Sunt lucruri care nu sunt adevărate. Te întâlneşti cu restul din staff la antrenamente. Nu am ştiut că e un bun metodist, poate şi Toni Petrea îl putea folosi, să ia campionatul. Vali se antrenează la 100%, de la primul la ultimul fluier. Dă totul. El de deficitar la celelalte capitole. La antrenamente, când venea la centrare, jucătorii fugeau spre apărare „să nu ne prindă pe contraatac”.

La un antrenament, trebuia să vină cu centrare, ca să apară atacanţii la finalizare. A ajuns la centrare, prima a dat-o în primul manechin, apoi afară şi următoarea la portar. Când s-a mai dus încă o dată să centreze, nu s-au mai dus atacanţii la finalizare.

Eu am oprit şi am întrebat ce s-a întâmplat. <Păi, Mister, când ajunge Vali la centrare trebuie să ne repliem să nu ne prindă ăştia pe contraatac>. I-a mai dat cineva o soluţie, dacă ajunge la centrare să pună mâna pe minge, să facă henţ, ca echipa să se organizeze defensiv.

La magazie, jucătorii lasă ghetele pe calapod, ca să se lase, să se formeze cu piciorul, mai multe lucruri… El nu ar avea nevoie să se ducă, el ar avea nevoie de o cheie franceză la gleznă, că trebuie glezna fină ca să ajungi la centrare. De aia am spus că el este jucător, nu e fotbalist. Din punct de vedere mental, mai sunt chestionare despre mental coach, el nu a trecut încă de prima întrebare. Din punct vedere tactic, anul trecut s-au luat foarte multe goluri prin poziţionarea lui foarte proastă. Dar îl înţeleg, poate vrea să se pună bine cu Edi, nu ştiu”, a spus Todoran, la Pro X.

Vali Crețu, discurs uluitor. L-a făcut praf pe Dinu Todoran

Vali Creţu fusese cel care a început războiul cu Dinu Tororan. După egalul cu Sepsi, acesta a răbufnit şi a dat detalii piperate de la antrenamentele roş-albaştrilor.

„Sunt multe de discutat, nu e uşor din primul joc să ai traseele de joc pe care le dorim. Fiecare trebuie să dăm mult mai mult la antrenamente şi să fim mult mai concentraţi. Pe Edi îl cunosc, am lucrat împreună şi la Mediaş. Edi te schimbă ca şi om, ca şi fotbalist. Îţi schimbă mentalitatea. Până acum mai mult stăteam la antrenamente şi asta se vedea. Cu minge nu prea am lucrat ce trebuia. Am discutat, dar sunt multe de rezolvat”, a spus Creţu, după meciul cu Sepsi.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și