Închide meniul

O echipă din România a dat marea lovitură după transferul lui Nicolae Stanciu în China. „Un adevărat miracol!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 16:49 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:30

O echipă din România a dat marea lovitură după transferul lui Nicolae Stanciu în China. „Un adevărat miracol!

Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga

Profimediaimages

Presa din China a anunțat, joi dimineață, că echipele Slavia Praga și Wuhan FC au ajuns la un acord pentru transferul românului Nicolae Stanciu, în schimbul a patru milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unirea Alba Iulia a dat lovitura după transferul lui Nicolae Stanciu în China

Și Unirea Alba Iulia are de câștigat în urma tranzacției. Echipa care evoluează în Liga 3 ar urma să încaseze 106.000 de euro, procent revenit din taxa de solidaritate, potrivit ziarulunirea.ro. „Un adevărat miracol pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri”, a scris sursa citată.

Unirea Alba Iulia ocupă locul 10, ultimul din Liga 3, seria 9, după primele 15 meciuri din acest sezon.

Nicolae Stanciu a crescut la juiniorii de la Unirea Alba Iulia, până la vârsta de 18 ani, când a fost vândut la FC Vaslui. Ulterior, el a mai evoluat pentru FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga.

Playsport.ro anunță că Stanciu ar fi semnat deja contractul și că va juca în următorii trei ani în China. Wuhan FC l-a convins cu un salariu de opt ori mai mare decât primea la Slavia. Va încasa aproximativ 3.2 milioane de euro pe an!

Reclamă

Nicolae Stanciu, criticat după transferul în China

Helmut Duckadam a avut o reacţie dură după ce a aflat că Nicolae Stanciu va ajunge în China. „Eroul de la Sevilla” crede că fotbalistul de 28 de ani va pierde definitiv contactul cu echipa națională după acest transfer.

„Din păcate pentru Edi, are deja două nume care pare că nu vor mai face parte, cel puțin la început, din echipa națională. Mă refer la Ianis Hagi, care e accidentat, și la Stanciu, dacă va pleca în China. Probabil că echipa națională nu mai este un obiectiv pentru Stanciu.

Chiar acum am citit că mai trebuie să facă vizita medicală și pleacă în China. Dacă lotul are 4 zile la dispoziție, o zi și jumătate o face pe drum din China, deci nu știu cine va putea să meargă să-l urmărească. În momentul în care alegi să joci în Arabia Saudită, China sau SUA, practic îți iei adio de la echipa națională. Asta e părerea mea”, este de părere Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul care are o cotă de piață de 7 milioane de euro este așteptat săptămâna viitoare la noul său club. Așteaptă să primească viza, dar are timp să se pregătească pentru noul sezon. Campionatul în China începe pe 23 aprilie.

Stanciu ajunge astfel chiar în locul din care se crede că a plecat pandemia de Covid-19. Va juca pe un stadon de 20.000 de locuri și va fi antrenat de Pedro Morilla, cel care a stat și pe banca Granadei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și