Închide meniul

„O greșeală imensă de arbitraj”. Mihai Stoica a analizat meciul în care Rapid nu a putut câștiga în dublă superioritate numerică: „Nu are lot. Așa te faci de râs!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 9:55

„O greșeală imensă de arbitraj. Mihai Stoica a analizat meciul în care Rapid nu a putut câștiga în dublă superioritate numerică: „Nu are lot. Așa te faci de râs!

Mihai Stoica îl laudă pe Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Mioveni

Profimediaimages

MM este sigur că Chindia ar fi meritat victoria și a pus tunurile pe brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete. Golul marcat de Marzouk, în minutul 89, din poziție de ofsaid, l-a înfuriat pe Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Știam că Rapid are probleme mari”

Din păcate, dacă scoatem din context faza golului doi, se putea vorbi despre o victorie meritată pentru cei de la Chindia. E o greşeală imensă de arbitraj şi aici, din nou, se pune avut problema arbitrajului video. Aici nu există niciun comentariu şi punct.

Rapid are probleme mari şi ştiam că are probleme mari. Rapid are jucători din Liga 2, au făcut carieră în Liga 2. I-a adus pe Belu, Săpunaru, Grigore, Junior Morais şi sunt apărători. Când Rapid trebuie să atace, are probleme. Are fundaşi lenţi, care atunci când trebuie să-şi asume riscuri, are probleme. În faţă nu au avut jucători care să decidă duelurile unu la unu„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

MM a dezvăluit că a discutat cu președintele Rapidului. Daniel Niculae i-ar fi spus că nu este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție Mihai Iosif. Mihai Stoica chiar l-a contrazis pe antrenorul Rapidului, cel care a pus remiza cu Chindia pe seama automulțumirii jucătorilor.

Citește și:

Rapid nu are lot. Ca să reacţionezi la pauză, trebuie să vii cu cineva de pe bancă. Ai intrat cu Marzouk, despre care nimeni nu ştie cine este. Chiar am discutat cu Daniel Niculae şi era conştient că nu are lot. Nu are mijlocaş central care să dezechilibreze. De asta a fost stereotipia asta, cu centrări.

Reclamă

Crepulja şi Săpunaru au pierdut duelurile. La meciurile astea alta e problema, nu ce a spus Iosif, despre automulţumire. Intervine o presiune enormă. Dacă nu câştigi cu doi oameni în plus, te faci de râs„, a precizat oficialul de la FCSB.

Rapid va juca peste patru etape cu FCSB. În meciul tur, nou-promovata s-a impus la limită în fața vicecampioanei. Autogolul lui Paulo Vinicius a făcut diferența.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Chindia – Rapid 2-2
  • Cum a reacționat Mihai Stoica după meciul de la Ploiești

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și