Închide meniul

O nouă lovitură pentru „câini”! A mai pierdut un jucător înainte de Universitatea Craiova – Dinamo. Nu a făcut deplasarea în Bănie

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 13:51

O nouă lovitură pentru „câini! A mai pierdut un jucător înainte de Universitatea Craiova – Dinamo. Nu a făcut deplasarea în Bănie

DDB, mesaj înainte de Rapid - Dinamo

Hepta

„Câinii” încasează lovitură după lovitură. Pe lângă problemele financiare şi cele sportive, dinamoviştii au mai pierdut un jucător. Gabriel Torje nu şi-a revenit chiar dacă a fost menajat în meciul de Cupă de la Timişoara, dar accidentarea sa este mai gravă decât se credea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă lovitură pentru „câini”

Universitatea Craiova – Dinamo se anunţă infernal pentru echipa din Ştefan cel Mare care trebuie să abordeze meciul şi fără Torje. Problemele cu accidentările se țin lanț la Dinamo. Abia ajuns în Ştefan cel Mare, Gabriel Torje a ales să nu facă deplasarea la Craiova, pentru a nu risca agravarea unei accidentări, anunţă fanatik.ro. Atacantul a acuzat dureri musculare în timpul unui antrenament desfășurat acum câteva zile, dar motivul principal pentru absența sa ar fi problemele la genunchi.

Laurenţiu Reghecampf se teme de Dinamo

Chiar şi fără Torje, Laurenţiu Reghecampf se teme de duelul din această seară cu Dinamo„Mâine seară joc cu Dinamo, derby, meci important pentru noi. Indiferent de situația lor, pe noi ne interesează numai victoria. Trebuie să abordam meciul într-un mod foarte serios, venim după un meci pierdut cu CFR, situația noastră în clasament nu este una bună, nu mai vrem să facem pași greșiți. De aceea, am stat de vorbă cu toți jucătorii, am dat la o parte meciul de Cupă și cred eu că mâine seară vor avea o evoluție bună și vor încerca să câștige cele trei puncte.

Nu mă interesează ce a făcut Dinamo în trecut, eu vă spun că vom avea un meci foarte greu, eu iau în serios partida de mâine seară și nu este de glumit, întotdeauna se întâmplă ca o echipa să vină după o perioadă dificilă și să facă un meci mare.

Jucătorii trebuie să fie pregătiți și să nu se ducă în latura că Dinamo în momentul de față are probleme, că nu a câștigat sau altceva. Dinamo este Dinamo, au și ei jucători care pot face diferența în orice moment. Indiferent de momentul în care trece echipa prin momentul de față, Dinamo rămâne Dinamo”, a transmis Reghecampf.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și