Închide meniul

O nouă veste proastă pentru Dinamo! A pierdut încă un proces și are de plătit o sumă importantă

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 14:37

O nouă veste proastă pentru Dinamo! A pierdut încă un proces și are de plătit o sumă importantă

Dinamo - Unirea Constanța, LIVE SCORE, 17:00

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Facebook

O nouă veste proastă pentru Dinamo! Clubul din Ștefan cel Mare a pierdut încă un proces și are de plătit 10.500 de euro către fostul antrenor cu portarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce planul de reorganizare a fost respins, Dinamo se confruntă cu o nouă problemă.

O nouă veste proastă pentru Dinamo! A pierdut încă un proces și are de plătit o sumă importantă

Florentin Rădulescu, fostul antrenor cu portarii de la Dinamo, a câștigat în instanță procesul cu Dinamo și trebuie să primească suma de 10.500 de euro. El a fost îndepărtat de la Dinamo în ianuarie 2022, atunci când Flavius Stoican era numit antrenor principal.

Rădulescu a contestat decizia, susținând că avea contract până în vara lui 2022, iar judecătorul sindic de la Tribunalul București i-a dat dreptate, anunță gsp.ro.

Suma pe care Dinamo va trebui să o plătească reprezintă salariul antrenorului cu portarii din ultimele 6 luni de contract. Formația din Ștefan cel Mare poate face apel.

Reclamă

Oficialii clubului susțin că lui Rădulescu i s-au propus mai multe variante, printre care rezilierea contractului sau detașarea la echipa secundă, însă antrenorul a refuzat orice variantă.

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru situația de la Dinamo

Dumitru Dragomir a oferit un verdict sumbru pentru Dinamo, echipă ajunsă într-o situație dezastruoasă. Fostul șef de la LPF este de părere că trupa din Ștefan cel Mare se luptă pentru supraviețuire, și are șanse minime de a se salva.

Dinamo este în lupta pentru play-off-ul Ligii a 2-a, însă situația financiară a clubului este una extrem de delicată. „Câinilor” nu le-a fost aprobat noul plan de reorganizare, și astfel echipa riscă chiar falimentul.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir este de părere că Dinamo încă nu a ajuns la apogeul problemelor financiare, și lucrurile în cadrul clubului se pot înrăutăți.

Totodată, fostul șef de la LPF este de părere că play-off-ul este departe de gândul oficialilor trupei din Ștefan cel Mare, chiar dacă echipa lui Ovidiu Burcă are șanse destul de mari să se claseze în primele 6 la finalul sezonului regular, din liga secundă.

„Ce să mai fie de comentat la Dinamo? Aproape nimic. Aceeași actori, Șerdean, Zăvăleanu, DDB, etc, etc. Aceleași scandaluri și probleme.

Pe cei de la Dinamo doar aviația americană îi mai salvează. Și fiți atenți că la ei buba încă nu s-a spart definitiv. Când o să se spargă buba, atunci să vă țineți bine. Tu mă întrebi pe mine dacă ei au șanse la promovare?

Păi, tu crezi că lor de promovare le arde acum? Ăsta cred că e ultimul lucru la care se gândesc. Ei se gândesc acum doar la găsirea de resurse ca să continue activitatea și în partea a doua a campionatului.

Tu crezi că la Liga 2 costurile și cheltuielile curente sunt mici? Nu mai are importanță de ce s-a ajuns aici sau cine sut vinovații, problema lor mare este acum cu noul planul ăsta de reorganizare care nu le-a fost aprobat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și