Închide meniul

„O să aflați săptămâna viitoare!” Gică Hagi va fi anunțat oficial pe banca noii sale echipe. Unde va antrena

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 8:59

„O să aflați săptămâna viitoare! Gică Hagi va fi anunțat oficial pe banca noii sale echipe. Unde va antrena

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi, înapoi în antrenorat

Gică Hagi a renunțat la banca Viitorului în august 2020, după 6 ani și 3 trofee câștige. În stagiunea precedentă, în absența „Regelui”, constănțenii au tremurat serios pentru retrogradare. Gică Popescu, prietenul și colaboratul lui Hagi la Viitorul, crede că revenirea „Regelui” este singura șansă pentru Viitorul să revină la gloria de alta dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi revine în antrenorat

„O să aflați săptămâna viitoare. Eu am tras speranțe să nu își ia acest an de odihnă pe care el și l-a luat pentru că era obosit. S-a văzut cât de mult ne-a lipsit și a lipsit fotbalului românesc. Eu îmi doresc din tot sufletul să revină pe bancă, să revină pe banca noastră”, a spus Gică Popescu, potrivit ProSport.

Pe banca Viitorului, Gică Hagi a cucerit titlul în 2017. Pe lângă campionat, acesta a mai câștigat și Cupa și Supercupa României, ambele în 2019.

De când Hagi a lăsat-o pe Viitorul, constănțenii au schimbat trei antrenori. Spaniolul Ruben de la Barrera a rezistat doar 3 luni, Rednic a stat 4 luni, iar acum echipa din Ovidiu este condusă de Cătălin Anghel. Acesta a fost numit în funcție pe 9 aprilie 2021.

„Vrem să revenim la identitatea pe care am avut-o înainte de campionatul recent încheiat, vrem să propulsăm tineri jucători spre performanță. Am făcut greșeli pe care le-am recunoscut și nu mai dorim să le repetăm. Vrem să revenim echipa din trecut”, a mai spus Gică Popescu.

Reclamă

În străinătate, Gică Hagi le-a mai antrenat doar pe Bursaspor și Galatasaray.

Gică Hagi, antrenor la Farul Constanța

Pe lângă opțiunea Viitorul, există și varianta ca Hagi să stea pe banca Farului, după fuziunea cu echipa lui Ciprian Marica, potrivit surselor Antena Sport.

Hagi va avea parte de investiţii masive, inclusiv în infrastructură. Planurile construirii unui nou stadion a fost dezvăluit de Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. Iar Marica va face parte din noua echipă managerială”, a declarat Gică Popescu.

Recomandări
  • Gică Hagi, înapoi în antrenorat
  • Anunțul va fi făcut săptămâna următoare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și