Închide meniul

„O victorie specială!” Prima reacție a lui Mihai Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Ce a spus despre penalty-ul obținut de Andrei Ivan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 17:21

„O victorie specială! Prima reacție a lui Mihai Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Ce a spus despre penalty-ul obținut de Andrei Ivan

Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Rotaru e în al nouălea cer după derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Patronul oltenilor antrenați de Laurențiu Reghecampf susține că echipa lui a câștigat meritat, în ciuda faptului că s-a baricadat în propria poartă. Rotaru n-are niciun dubiu nici în privința penalty-ului controversat obținut de Andrei Ivan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O victorie specială. Nu am venit la București să facem spectacol, ci să câștigăm. Cel mai tare este că mi-au spus că un gol va fi din aut și golul lui Bic a venit din aut. Am primit și mesaje după meci: Auturile! Au anunțat cu o zi înainte, nu în ziua meciului.

Prima reacție a lui Mihai Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Jucătorii noștri au mers acolo să sufere, nu să iasă la joc pentru că în ultimul meci FCSB nu a contat pe «Oblemenco». La 2-2 am avut o grămadă de ocazii și a venit un gol norocos al lor în minutul 93 după o fază controversată. Houri a primit cartonaș galben pentru simulare când noi trebuia să primim lovitură liberă la 18 metri.

Au câștigat cu foarte mult noroc și nemeritat atunci. Acum norocul nu le-a mai ținut, toată lumea zice că am avut un portar extraordinar. Adevărat, dar toate ocaziile lor au fost neregulamentare. La ocazia lui Vinicius cu capul e fault cât casa la Papp, iar la bara lor e un fault extrem de clar la Pigliacelli. Ocaziile lor nu au fost reale”

Nu ne gândim la campionat, dar ne gândim să batem CFR etapa următoare. Avem nevoie de puncte, avem nevoie de 30.000 de oameni în tribune să învingem și să repetăm istoria de anul trecut când într-o săptămână am învins și FCSB și CFR. Va fi un meci greu, în care trebuie să dăm totul ca să învingem”

Reclamă

Penalty-ul a fost fără discuție. Dacă aveam VAR ieri și Feșnic dicta penalty, VAR-ul întorcea decizia? Nu schimba decizia, ei schimbă doar dacă sunt 100% siguri că e altă decizie și aseară nu puteau schimba”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Patronul roş-albaştrilor este convins că CFR Cluj va avea mari probleme în Liga 1, iar echipa sa va fi pe primul loc înainte de Paşte.

„Păi de ce să fiu supărat? Păi de ce am pierdut șansa la titlu? N-am pierdut nimic. Din moment ce o echipă ca Craiova ajunge de două ori la poartă și are un 11 metri inventat, un 11 metri care nici nu a fost, și o lovitură întâmplătoare (n.r. – golul lui Ovidiu Bic), e bine.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu vrea să intre mingea în poartă, ce să faci… Încă sunt 5 puncte. Ce, ei au bătut (n.r. – CFR Cluj). Ieri a făcut Dumnezeu să nu câștigăm. Poate să facă Dumnezeu iar. Și poate să facă Dumnezeu ca ei să nu câștige nici cu Argeșul și să nu mai câștige niciun meci până la final.

(N.r. – Locul 1 de Paște?). De ce să nu putem fi? Îi bate Argeșul azi, îi bate și Craiova, îi batem și noi și de Paște suntem pe primul loc”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Universitatea Craiova a dat lovitura pe Arena Naţională. Andrei Ivan şi Ovidiu Bic au marcat golurile victoriei echipei lui Laurenţiu Reghecampf, care s-a apropiat la 4 puncte de formaţia lui Toni Petrea. „Roş-albaştrii” au ratat şansa să se apropie de liderul CFR Cluj, care în prezent are un avans de 5 puncte și un meci mai puțin disputat.

 

Recomandări
  • Prima reacție a lui Mihai Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova 0-2
  • Ce a spus despre penalty-ul obținut de Andrei Ivan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și