Închide meniul

„Oamenii au mintea întunecată!” Gigi Becali, reacție vehementă după penalty-ul acordat de Marcel Bîrsan în FCSB – Mioveni 3-0: „Au invidie pe mine. Cum să nu fie 11 metri?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 19:57

„Oamenii au mintea întunecată! Gigi Becali, reacție vehementă după penalty-ul acordat de Marcel Bîrsan în FCSB – Mioveni 3-0: „Au invidie pe mine. Cum să nu fie 11 metri?!

Gigi Becali, reacție vehementă după arbitrajul lui Marcel Bârsan

Hepta

Gigi Becali a reacționat după ce oamenii din fotbalul românesc au criticat modul în care Marcel Bîrsan a acordat un penalty pentru FCSB, în partida cu Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacție vehementă după FCSB – Mioveni 3-0

„Am avut două penalty-uri. Pe lângă penalty-ul ăla care s-a dat a mai fost unul. Părerea mea e că 11 metri dictat a fost clar. I-a pus piedică. Dacă îi pui piedică de la spate normal că e penalty. Oamenii au început să aibă mintea întunecată. Oameni care au dușmănie.

Oamenii au mintea întunecată din cauză că sunt invidioși și au mintea întunecată. Au invidie pe mine! Păi dacă îi pune piedică pe la spate, în careu, cum să nu fie 11 metri? Ei cu mine au ce au. Nu mai vreau să supăr pe nimeni. Eu vorbesc la modul general. Păi dacă ăla nu e 11 metri, atunci care să mai fie?!”, a spus Gigi Becali la realitateasportivă.net.

FCSB – Mioveni 3-0 | Se cer demisii după arbitrajul lui Marcel Bîrsan

Oaspeţii au făcut praf arbitrajul lui Marcel Bîrsan care i-a dezavantajat evident în fazele cheie ale jocului. Fostul arbitru, Adrian Porumboiu, a intervenit dur. Cere demisia tuturor din CCA după prestaţia fluieraşului din meciul de la Buzău.

FCSB – Mioveni 3-0 a fost dominat de deciziile controversate ale lui Marcel Bîrsan. Oaspeţii i-au reproşat centralului primul galben acordat lui Buziuc înainte de eliminare, penalty-ul acordat greşit la duelul Keşeru – Scarlatache, dar şi faptul că a fost ofsaid la golul 2 al vicecampioanei, la Claudiu Keşeru.

Reclamă

„Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă”, a tunat Adrian Porumboiu, conform gsp.ro.

Şi fostul arbitru nu s-a oprit aici. „Este ofsaid, mi-am dat seama din live. Dar se întâmplă astfel de faze. Nu poți să-i incriminezi pentru o astfel de eroare, e o situație obișnuită. Problema e la prima fază, unde nu găsesc nicio explicație”, a mai spus fostul mare arbitru.

CS Mioveni vrea să se retragă din campionat

Oaspeţii au criticat dur arbitrajul la finalul partidei, iar primarul celor din Mioveni, Ion Georgescu, a spus că vrea să retragă echipa din campionat. „Ăsta de la LPF (n.a. – președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, a lansat un atac furibund la adresa LPF și CCA și a anunțat că își dorește să retragă echipa din campionat. „Ăsta de la LPF (n.a. – președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și