Închide meniul

„Oamenii nu mai au răbdare, poate veni şi Mourinho!” Flavius Stoican şi Florin Răducioiu, gata să o salveze pe Dinamo: „Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 16:20

„Oamenii nu mai au răbdare, poate veni şi Mourinho! Flavius Stoican şi Florin Răducioiu, gata să o salveze pe Dinamo: „Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare!

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan ar urma să fie daţi afară de la Dinamo

Facebook Dinamo Bucureşti

  • Flavius Stoican şi Florin Răducioiu, gata să o salveze pe Dinamo
  • Ce au spus despre situaţia critică din Ştefan cel Mare

Flavius Stoican şi Florin Răducioiu, gata să o salveze pe Dinamo

După 21 de etape, Dinamo are doar 12 puncte acumulate şi se află pe locul 15, direct retrogradabil. Flavius Stoican are încredere în şansele „câinilor” de a se salva de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sper să fie un nou început. Cu siguranţă nu va fi uşor, dar mai mare va fi bucuria dacă vom reuşi. În ceea ce priveşte contracandidatele noastre, diferenţa de valoare nu este mare şi printr-o schimbare de spirit, prin entuziasm în rândul jucătorilor, cu siguranţă vom avea bucurii după meciurile pe care le vom disputa. Cred că asta ne este nouă la îndemână, celor din stafful tehnic şi jucătorilor. Încerc să fac lucrurile să funcţioneze aşa cum îmi doresc eu şi sper să reuşesc.

Sunt convins că vor fi momente în care vom fi huiduiţi, nu înseamnă că dacă am venit eu vom fi aplaudaţi. Eu sper însă să fie cât mai puţine. Oamenii nu mai au răbdare, poate veni şi Mourinho. Noi trebuie să ne gândim doar la fotbal, nu putem spune că celelalte echipe au valoare deosebită. Chiar dacă acum avem un număr mic de puncte sau nu sunt suntem văzuţi cu ochi buni, celelalte echipe vor avea şi ele mult de suferit”, a spus Flavius Stoican.

Reclamă

Florin Răducioiu: „Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare!”

Florin Răducioiu a revenit la echipa sa de suflet, unde şi-a făcut junioratul, şi este dispus să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

„Acum este vorba despre prezent şi prezentul nu este prea frumos. M-am întors după atâţia ani la Dinamo şi evident că sunt bucuros şi că voi încerca să îl ajut pe Mister Flavius Stoican. S-a vorbit despre o stare de spirit şi eu cred că asta este foarte important, să creăm o stare de spirit cât mai repede, pentru că timpul este inamicul nostru, ne presează foarte mult şi avem nevoie de rezultate. Eu cred că rezultatele se pot obţine prin această stare de spirit.

Reclamă

Sunt convins că noul antrenor va reuşi să-i facă pe jucători să îşi găsească starea de spirit, atitudinea pozitivă. Avem nevoie să câştigăm meciurile cu orice preţ, trebuie să facem tot posibilul să salvăm această echipă. Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-l ajuta pe antrenor. Îmi doresc să avem un început foarte bun pentru că este foarte importantă această parte a doua a campionatului.

Este un moment destul de dificil de a mă întoarce, am acceptat această provocare pentru că este clubul care m-a format. Consider că am datoria şi obligaţia de a-i ajuta pe aceşti băieţi. Acest grup nu merită această poziţie în clasament, nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare! Nu vreau să mă gândesc la retrogradare pentru că de obicei sunt un tip optimist. Este evident că echipa a avut probleme, dacă ne uităm la poziţia în clasament. În unele meciuri a avut şi foarte mult ghinion. Toată lumea trebuie să ajute acest club. Va fi foarte greu, dar îmi plac aceste provocări”, a transmis Florin Răducioiu.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”