Închide meniul

Octavian Popescu a surprins cu noul look. Cum s-a afișat „perla” lui Gigi Becali. Toni Petrea: „O experiență nouă pentru el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 17:08

Octavian Popescu a surprins cu noul look. Cum s-a afișat „perla lui Gigi Becali. Toni Petrea: „O experiență nouă pentru el!

Octavian Popescu e vedeta lui FCSB din acest sezon

Hepta

Octavian Popescu și-a schimbat look-ul după revenirea de la echipa națională. Jucătorul pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro și-a făcut o nouă frizură. Toni Petrea a dezvăluit că Tavi e mai încântat ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu s-a lăudat cu noul look pe rețelele de socializare. „Perla” lui Becali a ales o frizură de tip „fade” și și-a făcut și o dungă care să-i dea o notă aparte.

Octavian Popescu a surprins pe toată lumea cu noul look

Octavian Popescu a fost convocat în premieră la echipa națională, pentru amicalele cu Grecia și Israel. Puștiul de 19 ani a jucat aproape 40 de minute în cele două partide.

Șapte goluri și trei assist-uri a reușit Octavian Popescu în acest sezon al Ligii 1 pentru FCSB. Cota lui Tavi a „explodat”. De la 1.9 milioane de euro, valoarea sa a ajuns la 3 milioane de euro.

Reclamă

Toni Petrea: „Tavi a venit cu un moral bun!”

Deși Gigi Becali și-a ieșit din minți că Edi Iordănescu l-a folosit puțin pe Octavian Popescu la echipa națională, Toni Petrea a dat asigurări că puștiul de 19 de ani nu este afectat.

„Tavi a venit cu un moral bun, a fost o experienţă nouă pentru el, debutul lui la echipa naţională, e foarte entuziasmat şi sper să se vadă asta şi în exprimarea lui pe teren, mâine. Pentru el, faptul că a jucat mai puţin acum nu trebuie conteze.

Important e că a luat un prim contact cu ce se întâmplă la prima echipă, la lotul naţional şi, uşor, uşor, să se integreze acolo dacă va mai fi chemat. Nu am simţit nevoia (n.r. – să discute cu Tavi Popescu, după ce Gigi Becali a declarat că a jucat prea puţin la naţională), pentru că nu l-am văzut afectat, nu l-am văzut abătut de ceva, chiar a venit cu un moral foarte bun, cu entuziasm, foarte bine”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinainte de meciul FCSB – Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, furios că Edi Iordănescu nu l-a băgat titular pe Octavian Popescu la naţională

Gigi Becali a caracterizat decizia selecționerului, de a-l ține pe bancă pe Tavi Popescu, drept „un sabotaj”. Asigură că „perla” lui trebuie să fie titular meci de meci la naţionala României.

Eu nu m-am băgat la echipa naţională, fiecare face cum vrea şi ce vrea. Numai că atunci când ai un bun naţional, un geniu, nu ai cum… deja e sabotaj! Când ai un jucător ca Tavi Popescu şi nu-l bagi e sabotaj! Nu poţi să taci din gură, nu ai cum să taci.

Echipa trebuie să înceapă cu el, nu doar să fie folosit mai mult. El va califica echipa naţională şi atunci trebuie să începi cu el. El este din alt film, e altceva. E un film de fotbal!”, a spus Gigi Becali, cu o zi în urmă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Finanțatorul roș-albaștrilor îi achită un salariu lunar de 4.000 de euro lui Octavian Popescu, nu 6.000 de euro cât s-a vehiculat că ar câştiga atacantul. Prin comparaţie, căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, câştigă lunar 30.000 de euro. Claudiu Keşeru primeşte 25.000 de euro, în timp ce ultimul jucător transferat de Gigi Becali, Malcom Edjouma, încasează lunar 14.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și