Închide meniul

Octavian Popescu, căpitan la FCSB la doar 19 ani! Explicaţia lui Gigi Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 16:37

Octavian Popescu, căpitan la FCSB la doar 19 ani! Explicaţia lui Gigi Becali

Octavian Popescu, aproape de un tun financiar de proporţii

Octavian Popescu, în timpul unui meci / Hepta

Octavian Popescu a ajuns al doilea căpitan de la FCSB, la doar 19 ani. Gigi Becali a luat decizia ca tânărul fotbalist să poarte banderola după ce Florin Tănase a fost transferat de Al-Jazira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu este al doilea căpitan, după Florinel Coman (24 de ani) și înaintea lui Darius Olaru (24 de ani). Gigi Becali crede cu tărie că „perla” roş-albaştrilor va face faţă presiunii.

Octavian Popescu, căpitan la FCSB la doar 19 ani

Popescu a fost căpitanul celor de la FCSB în a doua repriză a partidei tur cu Dunajska Streda, scor 1-0, după ce Florinel Coman a fost schimbat.

”Octavian Popescu este noul căpitan. Ce dacă are 19 ani? Dacă eu am decis asta, înseamnă că poate să ducă acest rol fără a fi afectat. Știu eu ce știu”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Octavian Popescu: „Sper să marchez dublu faţă de anul trecut!”

Octavian Popescu îşi ameninţă rivalele înaintea noului sezon. „Perla” lui Gigi Becali e gata să dea goluri la foc automat.

Reclamă

Octavian Popescu a înscris anul trecut 10 goluri în campionat. Acum vrea să dea de două ori mai mult şi să o facă pe FCSB campioană.

„Sper să am un sezon cu un număr dublu de goluri marcate faţă de anul trecut. Sper să câştigăm campionatul şi să ne calificăm în grupele Conference League„, a spus Octavian Popescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu a analizat şi lupta la titlu cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Ei au mai multă maturitate şi sper să căpătăm şi noi această maturitate şi să trecem aceste hopuri cu echipele mai mici„, a mai spus Octavian Popescu, care este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.

„Este foarte importantă (n.r. – şcoala)! Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau„, a spus Tavi Popescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Dacă ai fi patron de club, ce suma ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Reclamă

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Daniel Pancu l-a ironizat pe Octavian Popescu, după Dunajska – FCSB 0-1

Daniel Pancu l-a ironizat pe Octavian Popescu, după Dunajska – FCSB 0-1. Octavian Popescu a fost căpitanul celor de la FCSB în a doua repriză a partidei cu Dunajska Streda. FCSB s-a impus cu 1-0, într-o partidă care a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Daniel Pancu s-a amuzat pentru faptul că Octavian Popescu a avut unele probleme în a menţine banderola pe braţ.

„I-aş recomanda o sală de forţă pentru că 10 minute a mers cu banderola pe braţ. Îi atârna pe braţ. E uscat, uscat„, a spus Daniel Pancu la digisport.ro.

„Putea să meargă şi el la margine ca să i-o prindă cineva. Trebuie să lucreze fizic„, a completat Ilie Dumitrescu.

Recomandări
  • Octavian Popescu, căpitan la FCSB la doar 19 ani
  • Explicaţia lui Gigi Becali

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și