Închide meniul

Octavian Popescu, comparat cu Ianis Hagi! Capitolul la care trebuie să crească enorm pentru ca Gigi Becali să-l vândă pe zeci de milioane de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2022, 8:36

Octavian Popescu, comparat cu Ianis Hagi! Capitolul la care trebuie să crească enorm pentru ca Gigi Becali să-l vândă pe zeci de milioane de euro

Octavian Popescu, comparat cu Ianis Hagi!

Hepta

Octavian Popescu este cel mai promițător jucător din Liga 1, dar, pentru a ajunge un fotbalist de clasă are nevoie de un fizic impunător. Cel puțin așa susține Florin Motroc. Fostul jucător al Rapidului aduce în discuție transformarea incredibilă a lui Adama Traore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Copilul are calitate. A arătat-o și în execuțiile de la golurile marcate de la distanță. Am înscris și eu niște goluri de la 25-30 de metri, dar eu dădeam mai ciobănește în ele. Octavian Popescu trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Acum are un fizic care nu-l recomandă pentru marea performanță. Octavian Popescu poate fi decisiv, dar are nevoie de multă muncă, ambiție și dorință. Totul depinde și de caracterul lui.

Și Ianis era ca fizic cam ca Octavian Popescu. Apoi, mergând la Fiorentina și acum la Glasgow, a făcut cunoștință cu sala de forță. Când a plecat Adama Traore de la Barcelona, era un sfrijit. Acum e tanc, nu poți să-i iei mingea, ți-e și frică să-l ataci. Și Ianis arată mult mai bine acum. Fotbalul fără forță nu mai e posibil”, a spus Motroc, la Pro X.

Octavian Popescu a debutat la naționala României

Octavian Popescu a debutat deja la naționala României. Chiar dacă a fost huiduit de suporterii de la CSA Steaua, jucătorul de la FCSB nu i-a auzit decât pe fanii care i-au scandat numele pe noul Ghencea. El s-a revanșat cu driblingul serii, unul care multora le-a adus aminte de Dobrin.

”Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână.

Reclamă

Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost… Unii l-au huiduit pe Octavian.

I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, a spus Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

Popescu, apărat de Edi Iordănescu

Octavian Popescu a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Atacantul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de momente neplăcute după ce a intrat pe teren, în minutul 62. Ultraşii celor de la CSA Steaua, prezenţi în tribună, l-au huiduit la fiecare atingere de balon.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut că a fost un război cu anumiți jucători. Credeți că e normal? Tavi Popescu e un debutant. Eu sunt genul care nu-mi schimb vorbele de la o zi la alta, va fi infinit mai greu dacă nu avem răbdarea că asta e nivelul și că nu trebuie să mai facem parelele cu trecutul. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat potențial, e greu„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și