Închide meniul

Ofertă istorică pentru Malele, atacantul dorit de FCSB şi Craiova. "Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 11:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Ofertă istorică pentru Malele, atacantul dorit de FCSB şi Craiova. "Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean"

Mediafax Foto / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Cephas Malele, ofertă de la FC Argeş

"Va fi o pierdere mare dacă nu va semna cu noi! Este profesionist și este liber să aleagă orice echipă își dorește. Noi i-am făcut o ofertă, din ce știu, foarte bună pentru fotbalul argeșean. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean să facem o ofertă la un asemenea nivel. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut datoria față de băiat. Este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a avut Argeșul în ultimii ani. Ni-l dorim în continuare, dar este numai la latitudinea lui dacă va rămâne în continuare", a spus Vlădoiu, citat de Pro X. 

Nu sunt oferte oficiale pe numele lui Cephas Malele

Italianca Angela Rullo îl reprezintă pe Cephas Malele, unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1, unde a marcat de 11 ori pentru FC Argeş. Ea spune că mai multe cluburi sunt interesate de Malele, dar nu a demarat negocierile cu niciunul dintre ele.

"Vreau să clarific că, în ciuda tuturor speculațiilor, nu am purtat nicio discuție cu vreo altă echipă din România cu privire la clientul meu, Cephas Malele. Nici Bogdan Apostu, care colaborează cu mine pentru România, nu a făcut așa ceva.

Există însă câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanțele și cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeș, vom aștepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele”, a transmis Rullo pentru gsp.ro. 

Reclamă

Angela Rullo este avocat de profesie. Ea are o diplomă de master obţinută la Universitatea din Bologna în 2012. Frumoasa italiancă s-a mutat la Londra, unde a lucrat la divzia de sport a unei firme internaţionale. Aici, şi-a descoperit pasiunea pentru fotbal. Ea a ales să se ocupe mai ales de interesele tinerilor jucători. Mai întâi ca avocat, apoi ca agent.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și