Închide meniul

Ofertă nebună pentru Radu Drăgușin! Românul ar putea ajunge în Premier League, la schimb cu un fost star de la PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 20:23

Ofertă nebună pentru Radu Drăgușin! Românul ar putea ajunge în Premier League, la schimb cu un fost star de la PSG

Radu Drăgușin ar putea ajunge la Juventus

Profimedia

Pentru că valoarea lor de piaţă este diferită, Drăguşin fiind evaluat de italieni la 15 milioane de euro, iar Kean la 20, „Bătrâna Domană” ar urma să achite „cash” diferenţa de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin ar putea ajunge în Premier League

Atacantul italian de origine ivoriană, în vârstă de 21 de ani, şi-a efectuat o parte a junioratului la Juventus, club la care a debutat în Serie A, la 16 ani şi apropape nouă luni. După un împrumut la Verona, el a fost transferat la Everton, în august 2019, pentru aproape 30 de milioane de euro. De la Everton, Kean a fost împrumutat la PSG, sezonul trecut, unde a lăsat o foarte bună impresie.

Acum, Juventus este în căutarea unui atacant şi îl vrea pe Kean înapoi. De serviciile jucătorului este interesată şi campioana Italiei, Inter Milano.

În ceea ce-l priveşte pe fundaşul român, Juve nu vrea să se despartă definitiv de el şi intenţionează să-şi treacă în contract o clauză de răscumpărare.

Citește și:

Radu Drăgușin, dorit și la Cagliari

Pe de altă parte, calciomercato.com a scris, luni, că Drăguşin, 19 ani, este mai aproape de Cagliari, care îl doreşte foarte mult. Gruparea sardă vrea să încheie „afacerea” cât mai repede, deoarece Sassuolo şi Genoa îl au şi ele în vedere pe român.

Reclamă

Şi în cazul acestor tratative, Juventus a făcut cunoscut faptul că este de acord numai cu o despărţire temporară de Drăguşin, cu scopul ca el să joace mai mult, dar să revină ulterior la Torino.

În vârstă de 19 ani, Drăgușin s-a alăturat academiei lui Juventus în 2018, când a venit gratis de la Regal București.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Radu Drăgușin ar putea ajunge în Premier League
  • Românul, la schimb cu Moise Kean

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și