Închide meniul

Ofertă surpriză pentru Gabi Tamaș: „Am discutat, mă cunosc de mult timp cu el!”. Unde este dorit „veteranul” de 39 de ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 10:14

Ofertă surpriză pentru Gabi Tamaș: „Am discutat, mă cunosc de mult timp cu el!. Unde este dorit „veteranul de 39 de ani

Cum se înțelege Gabi Tamaș cu Cristi Borcea și Gigi Becali

Gabi Tamaş, mesaj pentru contestatari / Hepta

A apărut o ofertă surpriză pentru Gabi Tamaș. Fundașul de 39 de ani se află la mare căutare în fotbalul românesc, după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești. Urmărit cu mare atenție de FC Voluntari și CS Mioveni, Tamaș a mai intrat pe radarul unei echipe din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concordia Chiajna își va încerca norocul pentru a-l transfera pe Tamaș în această iarnă.

Ofertă surpriză pentru Gabi Tamaș: „Am discutat, mă cunosc de mult timp cu el!”

Concordia se află pe locul 9 în liga a 2-a, dar visează în continuare la un loc de play-off. Oficialii clubului din Chiajna își doresc să se întărească înaintea meciurilor decisive, iar Gabi Tamaș reprezintă una dintre țintele principale.

Cristi Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a dezvăluit că a discutat cu Tamaș și i-a propus să vină la echipă.

Oficialul ilfovenilor rămâne însă reținut în privința transferului, ținând cont că pe urmele lui Gabi Tamaș se află și două formații din Liga 1.

Reclamă

„Din ce știu, Gabi Tamaș are mai multe variante! Este adevărat ce ați aflat, îl vrem și noi la Chiajna, dar nu va fi ușor să-l aducem.

Mă cunosc de mult timp cu Gabi, am discutat, pe noi ne-ar ajuta mult. Avem mai multe ținte! Vrem să aducem jucători pe patru posturi în această perioadă”, a spus Cristi Tănase, pentru prosport.ro.

Concordia Chiajna se află la 3 puncte în spatele zonei play-off-ului din liga a 2-a, cu 3 etape rămase din sezonul regulat. Ilfovenii vor da piept cu Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia Timișoara (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică, aproape să semneze cu aceeaşi echipă

În ultimele zile a apărut informația că Gabi Tamaş şi Nicolae Dică ar fi aproape să semneze cu aceeaşi echipă din Liga 1. Cei doi se pare că sunt doriţi cu insistenţă la echipa de pe ultimul loc, CS Mioveni.

Gabi Tamaş a fost în această iarnă pe „radarul” celor de la Voluntari. Chiar Liviu Ciobotariu a anunţat că fundaşul poartă negocieri cu oficialii trupei ilfovene, însă discuţiile nu s-au concretizat până la această oră.

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică sunt doriţi la Mioveni, anunţă prosport.ro. Trupa argeşeană luptă pentru menținerea pe prima scenă a fotbalului românesc şi caută să se întărească în această pauză competiţională.

Aflata pe ultimul loc în Liga 1, Mioveni este pregătită de Marius Stoica, după plecarea lui Flavius Stoican. Nicolae Dică ar reprezenta o lovitură dată de trupa argeşeană în această iarnă, tehnicianul pregătind-o ultima dată pe FCSB. Antrenorul s-a despărţit de roş-albaştri la sfârşitul lunii noiembrie.

Gabi Tamaş a mai fost dorit şi de FC Braşov în această iarnă, acolo unde antrenor este prietenul său, Dan Alexa. Fundaşul central s-a aflat sub contract ultima dată cu Petrolul, echipă de care s-a despărţit cu scandal, din cauza unei înregistrări pe care antrenorul Nae Constantin a făcut-o publică.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și