Închide meniul

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică, aproape să semneze cu aceeaşi echipă! Anunţ răsunător în Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 20:59

Reclamă
Gabi Tamaş şi Nicolae Dică, aproape să semneze cu aceeaşi echipă! Anunţ răsunător în Liga 1

Nicolae Dică, genial când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică / Hepta

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică sunt aproape să semneze cu aceeaşi echipă din Liga 1! Cei doi se pare că sunt doriţi cu insitenţă la echipa de pe ultimul loc, Mioveni!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş a fost în această iarnă pe „radarul” celor de la Voluntari. Chiar Liviu Ciobotariu a anunţat că fundaşul poartă negocieri cu oficialii trupei ilfovene, însă se pare că discuţiile nu s-au concretizat.

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică, aproape să semneze cu aceeaşi echipă

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică sunt doriţi la Mioveni, anunţă prosport.ro. Trupa argeşeană luptă pentru rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc, şi caută să se întărească în actuala pauză competiţională.

Aflata pe ultimul loc în Liga 1, Mioveni este pregătită de Marius Stoica, după plecarea lui Flavius Stoican. Nicolae Dică ar reprezenta o lovitură dată de trupa argeşeană în această iarnă, tehnicianul pregătind-o ultima dată pe FCSB. Antrenorul s-a desărţit de roş-albaştrii la sfârşitul lunii noiembrie, după ce a demisionat.

De cealaltă parte, Gabi Tamaş a fost dorit şi de Braşov în această iarnă, acolo unde antrenor este prietenul său, Dan Alexa. Fundaşul central s-a aflat sub contract ultima dată cu Petrolul, echipă de care s-a despărţit cu scandal, din cauza unei înregistrări pe care antrenorul Nae Constantin a făcut-o.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Dică a dezvăluit ce l-a convins să semneze cu FCSB

Nicolae Dică a dezvăluit ce l-a convins să semneze cu FCSB. Tehnicianul a spus că a acceptat să revină în vară pe banca roș-albaștrilor din dorința de a obține calificarea în grupele Conference League.

Dică și-a îndeplinit obiectivul în Europa, însă a eșuat pe plan intern, unde a lasăt-o pe FCSB în afara play-off-ului.

„M-am dus la FCSB pentru că îmi doream enorm să duc echipa în Europa, nu mai fusese de cinci ani în Europa, a fost eliminată de ăia, ăia, ăia, din ţările de nu ştia nimeni de fotbalul respectiv. Am zis ok, mă duc, când nu a mai fost ok, am plecat”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB

După ce și-a dat demisia de la FCSB pe 1 noiembrie, Dică exclude fără să stea pe gânduri varianta unei întoarceri la FCSB, dat fiind contextul în care a plecat de la club, dar și dezamăgirile acumulate pe parcursul celor două mandate.

„Am spus că nu! (n.r. despre o posibilă revenire la FCSB). Am fost de două ori acolo ca antrenor principal și am spus că este de ajuns. Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult”, a spus Dică, potrivit Sport.ro

În același timp, antrenorul crede că prestația modestă din Europa a fost cauza pentru care relația dintre el și conducere s-a deteriorat.

„De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și plecat”, a mai spus Dică.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și