Închide meniul

Ofertă uriașă pentru Octavian Popescu! „Sunt 13 milioane de euro. Gigi Becali păstrează 15%.” Anunțul bombă făcut în direct

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2021, 21:33

Ofertă uriașă pentru Octavian Popescu! Sunt 13 milioane de euro. Gigi Becali păstrează 15%.” Anunțul bombă făcut în direct

profimediaimages.ro

Octavian Popescu, ofertă uriașă

Octavian Popescu ar putea reprezenta următorul tun financiar dat de Gigi Becali. Potrivit dezvăluirilor făcute de Ilie Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni în direct, o ofertă de 13 milioane de euro a venit pe numele „perlei” de la FCSB. Deși Gigi Becali ar fi urmat să păstreze și 15% din drepturile jucătorului, acesta a refuzat. Transferul l-ar fi depășit pe cel al lui Dennis Man la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertă bombă pentru Octavian Popescu. Gigi Becali a refuzat 13 milioane de euro

„În pauza publicitară, Ioan Becali mi-a spus că există ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu, dar Gigi Becali nu vrea să-l vândă, apropo de visurile astea. În plus, 15% cu care ar rămâne Gigi Becali”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Cotat la 1,2 milioane de euro, Popescu a bifat 34 de meciuri în sezonul recent încheiat, în toate competiţiile. Acesta a impresionat în Liga 1, unde a marcat 4 goluri şi a oferit 8 pase decisive. „Perla” este monitorizată de multă vreme de cluburi importante din Vest.

„V-am spus că este un copil urmărit, un jucător extrem de interesant pentru foarte multe cluburi în poziția asta de inter, de mijlocaș. Este un jucător extrem de inteligent, are maturitate pentru vârsta lui. Te gândești că investești într-un copil ca ăsta, îl dezvolți în alt mediu, și din punct de vedere fizic, și poți face performanță”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali i-a setat lui Octavian Popescu o clauză de reziliere uriasă: 100 de milioane de euro. Latifundiarul din Pipera visează să-l vândă pe puștiul de 18 ani pe o sumă cât mai apropiată de clauza de reziliere.

Reclamă

În luna ianuarie, Gigi Becali a cumpărat și ultimele 10 procente pentru Octavian Popescu deținute de fostul său club, Metropolitan. Noua „perlă” din Liga 1 aparține 100% celor de la FCSB.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și