Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Alexandru Chipciu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Mijlocaşul are drum liber spre FCSB. Veşti excelente pentru Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 19:28

Reclamă
OFICIAL | Alexandru Chipciu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Mijlocaşul are drum liber spre FCSB. Veşti excelente pentru Gigi Becali

Alexandru Chipciu, jucătorul lui CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chipciu nu mai este jucătorul campioanei României după o decizie luată în cadrul Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF„, se anunţă pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În acelaşi comunicat se anunţă că au fost reziliate şi contractele altor doi jucători aflaţi pe „lista neagră” a lui Dan Petrescu. Este vorba de Iasmin Latovlevici şi de Alex Ioniţă. Fotbalistul adus de la Astra este pe punctul de a semna cu Rapid.

Chipciu a dorit să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu. Victor Becali spunea, în urmă cu câteva zile, că jucătorul nu este dorit nici de Dan Petrescu.

Nu este dorit de Dan Petrescu. Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plătește.

Reclamă
Reclamă 4

Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără. Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Alexandru Chipciu este dorit la FCSB, având deja o serie de discuții cu gruparea roș-albastră. Acesta poate ajunge la echipa condusă de Edi Iordănescu din postura de jucătorliber de contract. Chipciu nu a dorit să plece de la Cluj fără să își primească toți banii.

850.000 de euro este cota de piață a lui Chipciu, conform Transfermarkt.com.  În 2016, Anderlecht plătea 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul român de la FCSB.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și