Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Alexandru Chipciu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Mijlocaşul are drum liber spre FCSB. Veşti excelente pentru Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 19:28

OFICIAL | Alexandru Chipciu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Mijlocaşul are drum liber spre FCSB. Veşti excelente pentru Gigi Becali

Alexandru Chipciu, jucătorul lui CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chipciu nu mai este jucătorul campioanei României după o decizie luată în cadrul Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF„, se anunţă pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În acelaşi comunicat se anunţă că au fost reziliate şi contractele altor doi jucători aflaţi pe „lista neagră” a lui Dan Petrescu. Este vorba de Iasmin Latovlevici şi de Alex Ioniţă. Fotbalistul adus de la Astra este pe punctul de a semna cu Rapid.

Chipciu a dorit să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu. Victor Becali spunea, în urmă cu câteva zile, că jucătorul nu este dorit nici de Dan Petrescu.

Nu este dorit de Dan Petrescu. Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plătește.

Reclamă

Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără. Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Alexandru Chipciu este dorit la FCSB, având deja o serie de discuții cu gruparea roș-albastră. Acesta poate ajunge la echipa condusă de Edi Iordănescu din postura de jucătorliber de contract. Chipciu nu a dorit să plece de la Cluj fără să își primească toți banii.

850.000 de euro este cota de piață a lui Chipciu, conform Transfermarkt.com.  În 2016, Anderlecht plătea 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul român de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și