Închide meniul

OFICIAL | Claudiu Keşeru, comeback de senzaţie la FCSB! „Întoarcerea golgheterului” Cum l-au prezentat roş-albaştrii pe atacant

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 15:10

OFICIAL | Claudiu Keşeru, comeback de senzaţie la FCSB! „Întoarcerea golgheterului Cum l-au prezentat roş-albaştrii pe atacant

Claudiu Keşeru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

OFICIAL | Claudiu Keşeru, comeback de senzaţie la FCSB

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru s-a despărţit vineri de Ludogoreţ, unde era legitimat din 2015 şi a câştigat de şase ori titlul în Bulgaria şi de două ori Supercupa.

„Bine ai revenit, Claudiu Keșeru!

FCSB anunță revenirea lui Claudiu Keşeru, care va îmbrăca din nou tricoul roș-albastru, începând de astăzi.

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri și a reușit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul și se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.
Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunţat FCSB.

Reclamă

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Claudiu Keşeru

Recent, Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Claudiu Keşeru, primul jucător ajuns la FCSB după plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

„Da, l-am luat pe Keşeru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. „Nu am vorbit cu Edi despre Keşeru. Dacă îl vrea, îl luăm pe Keşeru. Am mai negociat cu el şi nu a vrut”, spunea Gigi cu câteva zile în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Claudiu Keşeru, după ce şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ

Claudiu Keşeru a jucat timp de 6 ani la Ludogoreţ. În ultima perioadă a fost trimis la echipa a doua a bulgarilor.

„După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club și de la toți suporterii lui @pfcludogorets1945. Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat. Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe), dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani și, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets și să le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere, atât la bine și mai ales în momentele mai grele.

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene„, a scris Claudiu Keşeru pe Instagram.

Recomandări
  • Claudiu Keşeru, comeback de senzaţie la FCSB
  • Transferul a fost anunţat oficial de gruparea roş-albastră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și