Închide meniul

Oficial: Denis Alibec a fost prezentat de CFR Cluj! Ce număr va purta internaţionalul împrumutat de la Kayserispor

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2021, 14:12

Oficial: Denis Alibec a fost prezentat de CFR Cluj! Ce număr va purta internaţionalul împrumutat de la Kayserispor

Denis Alibec a fost prezentat de CFR Cluj

Facebook CFR Cluj

  • Denis Alibec a fost împrumutat de CFR Cluj pentru un sezon
  • Campioana va plăti o parte din salariul jucătorului

„Bun venit în familia CFR, Denis Alibec! Cluburile CFR 1907 Cluj și Kayserispor (prima ligă din Turcia) au ajuns la o înțelegere privind împrumutul jucătorului Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost prezentat oficial de CFR Cluj

Astfel, atacantul român crescut de Farul Constanța și care a jucat în trecut la echipe precum Internazionale Milano (Italia), Mechelen (Belgia), Astra Giurgiu sau FCSB (România) va evolua în Gruia!

Denis Alibec se mândrește și cu multiple selecții la Echipa națională a României! Mult succes în culorile clubului nostru, Denis!”, se arată pe contul de Facebook al campioanei.

Reclamă

Denis Alibec vrea în Liga Campionilor

Denis Alibec a dezvăluit că Şumudică a fost cel care l-a convins să revină în Liga 1. Alibec a luat legătura şi cu prietenul Budescu pentru a veni lângă el şi Şumudică. Budescu i-a transmis lui Denis Alibec că nu poate veni în acest moment la CFR Cluj pentru că mai are contract la arabi. Chiar şi fără Budescu, Alibec visează la grupele Ligii Campionilor.

Reclamă

„M-au convins prin Marius Şumudică. E normal să vin după el. Vreau să ne calificăm ori în Champions League, ori în Europa League şi după vreau să ne batem la campionat, aşa cum e şi normal. Nu ştiu (n.r – dacă se poate califica CFR în Champions League), dar vom încerca asta. Le ţin pumnii, am venit să îi susţin să îi ajut şi să facem performanţă.

Am vorbit cu Budescu, chiar i-am propus să vină, dar a zis că mai are contract şi nu poate să plece de acolo. Mi-aş dori să vină şi el, dar nu este decizia mea, încă are contract. Poate pe viitor. Sunt bine fizic, de abia aştept să încep şi eu meciurile şi să o fac cât mai bine. Aşa au spus în fiecare an, dar cine e mai bun să câştige”, a spus Denis Alibec la sosirea la Cluj.

CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec în Turcia. Kayserispor va achita diferenţa până la suma de 800.000 de euro. Alibec va fi împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Internaţionalul român mai avea contract cu Kayserispor până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”