Închide meniul

OFICIAL. Dinamo a anunțat transferul lui Christian Irobiso. Al 16-lea transfer al iernii făcut de echipa din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 18:22

OFICIAL. Dinamo a anunțat transferul lui Christian Irobiso. Al 16-lea transfer al iernii făcut de echipa din Ștefan cel Mare

Christian Irobiso a semnat cu Dinamo

Profimedia

Christian Irobiso era la Gaz Metan din vara trecută. Atacantul nigerian a petrecut numai jumătate de an la formaţia medieşeană, care se află foarte aproape de faliment din cauza problemelor financiare uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

OFICIAL. Dinamo l-a transferat pe Christian Irobiso

Irobiso a reușit în cele din urmă să se despartă oficial de Gaz Metan, după un proces îndelungat desfășurat la Camera pentru Soluționarea Litigiilor, și a semnat cu Dinamo

„Irobiso la Dinamo București! Atacantul nigerian Christian Okechukwu Irobiso, ultima oară la Gaz Metan Mediaș, a semnat astăzi un contract cu clubul nostru și va evolua cu numărul 35 pentru Dinamo București în acest sezon competițional. Irobiso a adunat 21 de meciuri în această ediție de campionat, a marcat două goluri și a dat trei pase decisive.

29 de ani va împlini Irobiso peste două luni, pe 28 mai. Paços Ferreira, União Madeira, Farense, Cova Piedade, Varzim (toate din Portugalia), Senica (Slovacia), Vysocina (Cehia) și Gaz Metan Mediaș (România) sunt echipele la care a evoluat Irobiso în carieră. Îi urăm cât mai multe reușite în tricoul alb-roșu! Aici e Dinamo!”, a anunțat Dinamo, pe Facebook.

Reclamă

Dinamo a realizat 16 transferuri în perioada de mercato din această iarnă: Răzvan Patriche, Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Alin Buleică, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar, Gabriel de Moura și Christian Irobiso.

Dusan Uhrin, la cea de-a 3-a aventură la Dinamo

Dinamo a anunţat miercuri revenirea lui Dusan Uhrin Jr. pe banca tehnică, după despărțirea de Flavius Stoican.

Dusan Uhrin a mai pregătit-o de două ori pe Dinamo. Prima oară în sezonul 2019/2020, iar a doua oară anul trecut. În 2021, tehnicianul ceh a stat 10 meciuri pe banca trupei din „Ştefan cel Mare”, reuşind să o salveze de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

5 victorii, 3 egaluri şi 2 înfrângeri a înregistrat Uhrin la Dinamo, în sezonul trecut.

Reacția lui Flavius Stoican, după despărțirea de Dinamo

„M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal.

Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine. Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a spus Stoican la ieșirea de la discuțiile cu șefii lui Dinamo”, a spus Stoican, la ieşirea de la discuţiile cu conducerea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și