Închide meniul

OFICIAL | FC U Craiova, mutări pe bandă rulantă! Oltenii au anunțat al 6-lea transfer al verii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 17:42

OFICIAL | FC U Craiova, mutări pe bandă rulantă! Oltenii au anunțat al 6-lea transfer al verii

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES

Marko Gajic a venit sub comanda lui Adrian Mutu

Marko Gajic, evoluează pe postul de fundaș central. Acesta a jucat în stagiunea precedentă pentru FK Vozdovac, unde a bifat 35 de apariții în prima ligă din Serbia. Printre alte echipe din palmaresul lui Gajic se numără Pazova, Javor-Matis sau NK Olimpija. El are 1,90 metri înălțime și este cotat la 350.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gajic are și un meci pentru echipa națională a Serbiei. El a debutat la începutul lui 2021, într-un amical cu Panama (0-0).

Marko Gajic, la FC U Craiova

„Marko Gajic, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru formația FK Vozdovac, în prima ligă din Serbia, a semnat cu Știința!

Fundașul central internațional, de 1.90 înălțime, proaspăt convocat în naționala Serbiei, în această iarna, are 116 meciuri în prima ligă din Serbia și este cel care va desăvârși apărarea echipei.

Bine ai venit, Marko!”, a scris FC U Craiova pe Facebook.

Reclamă

În această vară, FC U Craiova i-a mai transferat pe Juan Bauza (25 de ani, mijlocaș dreapta), Pedro Machado (25 de ani, fundaș central), Samuel Asamoah (27 de ani, mijlocaș central), Mamadou Bagayoko (31 de ani, fundaș dreapta) și Dominik Kovacic (27 de ani, fundaș central).

Adrian Mutu, debut cu stângul pe banca lui FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a pierdut la debutul pe banca lui FC U Craiova 1948. Oltenii au fost învinşi de Hajduk Split cu scorul de 1-2. Oltenii lui Adrian Mutu au deschis scorul, însă au pierdut confruntarea cu Hajduk Split.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Raicea a deschis scorul în minutul 58, cu un şut pe jos, la colţul lung. Marko Livaja a restabilit egalitatea în minutul 77, iar Marin Ljubicic a marcat golul victoriei în minutul 82.

Patru jucători transferaţi vara aceasta au fost folosiţi de „Briliant”. Este vorba despre Pedro Machado, Dominik Kovacic, Samuel Asamoah și Juan Bauza.

Recomandări
  • FC U Craiova, transferuri pe bandă rulantă
  • Oltenii au făcut al 6-lea transfer al verii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și