Închide meniul

OFICIAL | Gigi Mulțescu a semnat un nou contract cu Dinamo! Anunţul făcut de spaniolii care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 14:00 / Actualizat: 17 decembrie 2022, 19:57

OFICIAL | Gigi Mulțescu a semnat un nou contract cu Dinamo! Anunţul făcut de spaniolii care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă

Facebook Dinamo

Mulţescu a semnat un nou contract cu Dinamo

  • Mulțescu rămâne antrenor la Dinamo
  • Decizie surprinzătoare a investitorilor spanioli

Gigi Mulțescu a semnat un nou contract cu Dinamo

UPDATE 17:00: „OFICIAL. Antrenorul principal Gheorghe Mulțescu (foto, alături de directorul sportiv Rufo Collado) a semnat astăzi, la sediul clubului, noul contract cu Dinamo București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mult succes, Gheorghe Mulțescu!„, este comunicatul emis de gruparea din Ştefan cel Mare pe contul de Facebook.

Reclamă

Deși s-a vorbit de posibila venire a lui Cosmin Contra și chiar despre instalarea unui antrenor spaniol, Dinamo va fi antrenată în sezonul viitor tot de Gheorghe Multescu.

Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar vor rămâne la Dinamo și sezonul următor. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv al dinamoviștilor, Rufo Collado.

Reclamă

Directorul sportiv Rufo Collado a declarat pentru site-ul oficial că Dinamo București a ajuns la un acord cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar pentru prelungirea contractelor.

Sunt bucuros să anunț că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul și devotamentul celor doi tehnicieni față de culorile clubului„, a precizat Rufo Collado pentru fcdinamo.ro.

Gigi Mulțescu a venit în locul lui Adrian Mihalcea

Gheorghe Mulțescu a venit la Dinamo în această vară, când l-a înlocuit pe Adrian MIhalcea. „SMURD-UL” a venit la pachet cu Cornel Țălnar, care a ocupat funcția de director tehnic.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Zeljko Kopic, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo după victoria cu FC Botoşani
Liga 1 • 18 dec., 22:40
„Avem o singură opţiune!” Zeljko Kopic, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo după victoria cu FC Botoşani
Şefii lui Dinamo, anunţ despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă
Liga 1 • 27 oct., 9:29
Şefii lui Dinamo, anunţ despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă: „Oricine a avut istorie la Dinamo”
Cornel Ţălnar, mesaj tranşant înainte de Dinamo - FC U Craiova: "Suntem la pământ"
Cupa României • 26 sept., 19:30
Cornel Ţălnar, mesaj tranşant înainte de Dinamo – FC U Craiova: „Suntem la pământ”! Ce a spus despre jucătorii aduşi în vară
Fanii lui Dinamo, pe stadionul "Ștefan cel Mare"
Liga 2 • 20 iul., 22:00
Ce a spus Vlad Iacob despre viitorul antrenor al lui Dinamo: „Se negociază în acest moment!”. Anunțul noului administrator special din „Ștefan cel Mare”
Vlad Iacob este noul administrator special al lui Dinamo
Liga 2 • 20 iul., 19:00
Vlad Iacob, prezentat oficial pe postul de administrator special al lui Dinamo: „Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp!”