Închide meniul

OFICIAL | Iuliu Mureșan a fost prezentat la Dinamo. „Mi-ar plăcea să vină și Borcea și Badea!” Primul lucru pe care îl va schimba la echipă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 13:50

OFICIAL | Iuliu Mureșan a fost prezentat la Dinamo. „Mi-ar plăcea să vină și Borcea și Badea! Primul lucru pe care îl va schimba la echipă

Iuliu Mureșan, prezentat oficial la Dinamo

AS.ro

Iuliu Mureșan va fi administrator special la Dinamo, iar obiectivul său este să rezolve problemele financiare ale clubului care este pentru a doua oară în insolvență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan, prezentat oficial la Dinamo

Mureșan a anunțat că prima sa misiune la Dinamo este să aducă liniștite în rândul jucătorilor. „Câinii” au ajuns pe marginea prăpastiei, din cauza incertitudinii.

„Decizia de a reveni în fotbal a fost ușoară, oricând eram dispus să vin la un club de Liga 1. Cu Dinamo este o poveste mai complicată puțin, m-a convins DDB, ai cărui membri m-au sunat și m-am și mirat. A fost o surpriză!

Proiectul este foarte frumos, m-a impresionat și pe mine, e un proiect unic în fotbalul românesc. E foarte important ca suporterii să ajute în continuare clubul, în afară din drepturile TV, sunt o sursă foarte sigură de venituri. Contez foarte mult pe DDB și cred că proiectul se va dezvolta în continuare.

La Dinamo sunt multe probleme, o să le rezolvăm pe rând. Primul pas este să aduc liniște, un pic de liniște și mai multă ordine în club”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit unui comunicat emis de PCH.

Reclamă

Iuliu Mureșan, prezentat oficial la Dinamo
Iuliu Mureșan, prezentat oficial la Dinamo

Mureșan: „Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar”

Iuliu Mureșan a mai precizat că vrea să aducă o armată de dinamoviști în conducerea clubului. Acesta a clarificat care este situația lui Nicolae Badea și îl așteaptă la echipă și pe Cristi Borcea.

„Domnul Badea este implicat ca suporter. Nu este implicat în alt mod. Acum nu e implicat în clubul Dinamo, dar mi-ar plăcea să se implice. Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar. Și mulți alți dinamoviști”, a mai spus noul conducător al „câinilor”

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo are datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa.

Iuliu Mureșan s-a aflat timp de 17 ani în conducerea lui CFR Cluj.

Recomandări
  • Iuliu Mureșan, oficial la Dinamo
  • Prima misiune la noul club

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și