Închide meniul
Video

Ante Puljic şi-a ieşit din minţi: „Ne-am simţit ca nişte idioţi! Daţi-mi banii sau plec!” Căpitanul lui Dinamo a dat de pământ cu şefii „câinilor”: „Şerdean sau Cortacero? Ar însemna o mare porcărie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 21:59

Ante Puljic a ieşit la atac

Profimedia

Dinamo a rămas și fără antrenor, dar va avea președinte de Champions League în insolvență. Pe Iuliu Mureșan, omul în care fanii-acţionari din DDB au încredere deplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neptatiţi, dinamoviștii nu intră pe teren nici la al treilea amical al verii. „De ce credeţi că am făcut acel mic protest şi nu am vrut să jucăm amicalul? Pentru că ne-am simţit ca nişte idioţi. Ne-am simţit ca şi cum cineva s-ar juca cu noi, cu vieţile noastre, cu banii noştri, cu tot!”, a declarat Puljic, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ante Puljic s-a săturat de haosul de la Dinamo: „Daţi-mi banii sau plec!

Sătul să aștepte banii, Puljic și-a luat bilete de avion pentru marți seară. „Puteam să plec încă de sâmbătă, dar nu am găsit un zbor bun. Daţi-mi banii sau plec!”, a răbufnit căpitanul „câinilor”.

Fostul șef de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, o va conduce pe Dinamo în insolvență. Acesta va discuta cu jucătorii, care au ajuns la capătul răbdării, şi va încearca să găsească soluţii pentru plata salariilor restante.

„Să vedem cu cine începeți campionatul. Toți vor să plece!”, îi anunță Puljic pe șefii dinamoviști.

Reclamă

Căpitanul lui Dinamo, avertisment pentru şefii din Ştefan cel Mare: „În fiecare zi pleacă din vestiar câte un jucător!

Dorin Şerdean a confirmat că va prelua controlul pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo, după ce a semnat un acord cu Pablo Cortacero. Spaniolul poate anula însă acordul dacă face infuzia de capital promisă de mult timp.

„Că ar fi Şerdean sau Cortacero, pentru mine ar însemna o mare porcărie. Peste două săptămâni începe campionatul. Cine va juca? În fiecare zi pleacă din vestiar câte un jucător”, a transmis fundaşul.

Puljic nu crede că Dusan Uhrin va continua la Dinamo, chiar dacă cehul e așteptat la București, iar cei din club au dat asigurări că acesta va reveni în ţară.

Reclamă 4 / 0/3

„Şi eu dacă aş fi fost în locul lui nu aş mai fi continuat”, a mai spus Puljic.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și