Închide meniul

OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! FC U Craiova 1948 şi-a betonat defensiva cu un fundaş experimentat. Anunţul făcut de echipa lui Adrian Mititelu Jr

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 13:20 / Actualizat: 22 iunie 2021, 14:47

OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! FC U Craiova 1948 şi-a betonat defensiva cu un fundaş experimentat. Anunţul făcut de echipa lui Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Junior visează la playoff

Adrian Mititelu Jr se ocupă de echipă

Mişcări de trupe în Bănie! FC U Craiova 1948 l-a transferat pe fundaşul Dominik Kovacic (27 ani). E o nouă lovitură dată de Adrian Mititelu Jr, cel poreclit „Prinţul Olteniei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mişcări de trupe în Bănie! FC U Craiova 1948 şi-a betonat defensiva cu un fundaş experimentat

Adrian Mutu a mai primit un nou transfer. Cotat la 350.000 pe site-urile de specialitate, Kovacic a evoluat sezonul trecut pentru Lokomotiva Zagreb (Croaţia) şi Vejle (Danemarca). De-a lungul carierei, acesta a bifat peste 150 de meciuri în Bosnia şi Herţegovina, Croaţia şi Danemarca.

„Dominik Kovacic, jucător ce în sezonul trecut a disputat turul de campionat pentru Lokomotiva Zagreb, în prima ligă din Croația, și returul de campionat pentru Vejle, în prima ligă din Danemarca, a fost transferat de Știința!
Fundașul central croat are peste 150 de meciuri la activ în campionatele primelor ligi din Bosnia, Croația și Danemarca, iar venirea lui va “betona” apararea Universității Craiova.
Bine ai venit, Dominik!”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Citește și:

„Sunt deja cu noi.” Adrian Mutu a confirmat primele două transferuri la FC U Craiova

FC U Craiova i-a transferat pe cei doi fotbaliști liberi de contract. Mutările au fost confirmate chiar de antrenorul oltenilor, Adrian Mutu.

Reclamă

„Deja sunt doi jucători care sunt la Craiova, Machado și Asamoah. Alții sunt pe drum. Încet, încet o să aducem jucători. Trebuie să îi aducem ca să ne ajute, nu ca să îi luăm la număr„, a declarat Adrian Mutu.

Cotat la 700.000 de euro, Samuel Asamoah (27 de ani) poate evolua pe post de inter, dar și în fața apărării, la mijlocul terenului. Acesta a jucat ultima dată pentru Sint-Truiden, în prima ligă din Belgia.

De cealaltă parte, Pedro Machado (24 de ani), fundaș central de meserie, a jucat ultima oară la Oliveirense, în liga a doua portugheză. Acesta este cotat la 300.000 de euro. FC U Craiova l-a mai adus în această fereastră de mercato și pe Juan Bauza (25 de ani), fost la Csikszereda. Transferul său a fost anunțat înainte de numirea lui Adrian Mutu pe banca tehnică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și