Închide meniul

OFICIAL | Mişcări de trupe la Rapid! Giuleştenii au transferat un atacant trecut pe la Juventus: „Vreau să obținem performanțe importante!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 20:28

OFICIAL | Mişcări de trupe la Rapid! Giuleştenii au transferat un atacant trecut pe la Juventus: „Vreau să obținem performanțe importante!

Prime speciale la Rapid

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mişcări de trupe la Rapid! Giuleştenii au transferat un atacant trecut pe la Juventus

Atacantul Younes Bnou Marzouk (25 ani) va îmbrăca tricoul lui Rapid în următorul sezon. Acesta a venit liber de contract la formaţia giuleşteană, după ce s-a despărţit de FC Chiasso, echipă din liga a treia a Elveţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul carierei, acesta a mai jucat pentru Juventus, FC Metz, Westerlo, Angers, Lugano. În 2013, „Bătrâna Doamnă” plătea 500.000 de euro pentru serviciile fotbalistului marocan.

„Sunt fericit că am ajuns la Rapid, sunt pregătit să dau totul pentru echipă și să obținem performanțe importante. M-am uitat pe internet și am văzut că este un club mare, cu foarte mulți suporteri. Am văzut meciul din prima etapă și am rămas impresionat. Abia aștept să debutez în fața suporterilor”, a declarat Younes, potrivit fcrapid.ro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Younes Bnou Marzouk este cotat la 200.000 de euro.

Reclamă

Câți bani ar fi făcut Rapid din vânzarea de bilete pe Arena Națională. „Înseamnă aproape o lună de salarii”

Rapid a jucat primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Arena Națională, în fața a aproape 15.000 de spectatori.

Giuleștenii ar fi făcut o avere din vânzarea de bilete. Florin Prunea e de părere că Rapid nu va avea probleme cu banii în Liga 1 dacă va umple tribunele la fiecare meci, în limita acceptată de autorități.

Prunea crede că Rapid a încasat 50.000 de euro din vânzarea biletelor la meciul cu Chindia. După scăderea taxelor, giuleștenii ar fi plecat acasă cu 20.000 de euro în conturi.

Reclamă 4 / 0/3

”Aseară, dacă Rapid a avut atâția spectatori în tribune, trăiește anul ăsta doar din bilete. Bănuiesc că au fost cu tot cu abonați. Părerea mea e că aseară au vândut minim zece mii de bilete. Nu a fost deschis tot stadionul, au luat doar primul inel.

Părerea mea este că aseară a fost o rețetă de minim 50 de mii de euro. Asta înseamnă aproape o lună de salarii. Dacă deschizi un inel, cred că plătești în jur de 20 de mii de euro. După jocul ăsta, eu zic că rămân 20 de mii”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și