Închide meniul

OFICIAL | Rapid a anunțat al doilea transfer al iernii. Giuleștenii și-au luat un atacant de play-off. Prima reacție a jucătorului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2022, 20:33

OFICIAL | Rapid a anunțat al doilea transfer al iernii. Giuleștenii și-au luat un atacant de play-off. Prima reacție a jucătorului

Rapid defilează în Liga 1

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jakub Vojtus a semnat cu Rapid un contract valabil timp de un an și jumătate. Fotbalistul slovac este al doilea transfer al iernii făcut de echipa lui Mihai Iosif, după fundașul dreapta Răzvan Onea, de la Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid l-a transferat pe Jakub Vojtus

Mulțumesc Rapidului pentru interesul arătat, a fost și în vară și acum, și sunt fericit că am ajuns în cele din urmă aici. Am ales Rapidul pentru că știu bcâțiva băieți, orașul, antrenorul, am urmărit echipa în turul campionatului și în Liga 2, cu suporterii, noul stadion… Mi-a plăcut mult proiectul. De asta am simțit că putem face împreună ceva wow. Abia aștept să joc pe noul stadion, va fi ceva extraordinar și pentru jucători, și pentru suporteri”, a spus Vojutus pentru fcrapid.ro.

Vojtuš a mai jucat în România la cele două formații din Cluj, Universitatea și CFR, dar și la Academica Clinceni.

Crescut la juniorii lui Zilina, slovacul a ajuns în 2010 la Internazionale Milano, unde a evoluat pentru formația U19, iar de aici a fost împrumutat la Chievo și NK Zagreb. Vojtus a mai jucat la Olhanense (Portugalia), Spartak Trnava (Slovacia), Miedz Legnica (Polonia), Tychy (Polonia), iar în ultimele două sezoane a evoluat pentru Mezokovesd-Zsory, în Ungaria.

Reclamă

Jakub, campion al României cu CFR Cluj (2020), a evoluat pentru naționalele U17, U19 și U21 ale Slovaciei.

Florin Manea a făcut praf transferul lui Răzvan Onea

Rapid a plătit 100.000 de euro pentru transferul lui Răzvan Onea. Florin Manea contestă transferul giuleştenilor şi l-a criticat pe fotbalist, pe care nu îl vede titular la echipa lui Mihai Iosif.

„Sincer? Onea este un transfer ratat! Nu aș fi dat banii ăștia. Dacă dai 100.000, nu semnezi cu el pe doi ani și jumătate, ci pe patru ani. Ar trebui să-ți protejezi investiția!

Reclamă 4 / 0/3

Nu poți să dai la doi ani câte 100.000 pe un jucător. La banii pe care îi are Rapid… dădeai 800.000 pe vremea lui Copos. Nu cred că Onea o să se impună. Nu-l văd așa bun. Salariul lui nu cred că e mai mare de 5.000 de euro”, a declarat Florin Manea, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și