Închide meniul

OFICIAL! Michel Espinosa a semnat cu Dinamo. Detaliile contractului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 13:57

OFICIAL! Michel Espinosa a semnat cu Dinamo. Detaliile contractului

Michel Espinosa a semnat cu Dinamo

Sursa: FC Dinamo București

Dinamo a mai reușit un transfer. Este vorba de mijlocașul Michel Espinosa, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul francez Michel Espinosa a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire până în 2023. Născut pe 15 Septembrie la Yaoundé, Michel Espinosa a evoluat ultima oară pentru Botev Plovdiv, în sezonul precedent din campionatul Bulgariei”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Mircea Rednic a anunțat, pe lângă MIchel Espinosa, că la Dinamo vor mai veni un atacant și un fundaș până la finalul săptămânii.

Până duminică încă doi jucători vor semna, un atacant, avem două posibilități, unul din Olanda și unul din Bulgaria. Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc„, a anunțat Mircea Rednic.

Reclamă

Cine este Michel Espinosa, noul transfer de la Dinamo

Michel Espinosa este născut în Camerun, dar are cetățenie franceză. El evoluează pe postul de mijlocaș central și la închidere. În prezent, el valorează 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Espinosa a juca ultima dată pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, de la care s-a despărțit în iulie 2021. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Clermont Foot, Stade Lavallois, NK Istra sau AS Lyon-Duchere.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și