Închide meniul

OFICIAL | Transfer de senzaţie reuşit de Academica Clinceni. Un fost jucător de la FCSB a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru! „Am făcut 32 de ore pe drum”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2021, 19:31

Reclamă
OFICIAL | Transfer de senzaţie reuşit de Academica Clinceni. Un fost jucător de la FCSB a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru! „Am făcut 32 de ore pe drum

Transfer de senzaţie reuşit de Academica Clinceni. William de Amorim a semnat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorul care a câştigat titlul cu Astra, în 2016, a părăsit-o definitiv pe FCSB în vara anului trecut. A semnat cu Altay, după care a evoluat în ţara natală pentru Clube Esportivo de Bento Gonçalves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transfer de senzaţie reuşit de Academica Clinceni. William de Amorim a semnat!

Academica Clinceni a mai reușit un transfer important. William de Amorim va juca pentru echipa noastră după ce a semnat un contract valabil doi ani. A câștigat o dată campionatul României. A ridicat și un trofeul al Cupei României și a câștigat de două ori Supercupa României. Toate trofeele au fost în perioada petrecută la Astra. Acum vine din Brazilia, de la Bento Goncalves. În România a evoluat la Astra Giurgiu și la FCSB. Am mai jucat la Xanthi, în Grecia, și la Altay, în Turcia„, a fost anunţul făcut de Academica Clinceni.

De Amorim a avut dificultăţi în a se întoarce în România. L-a aşteptat un drum lung până să semneze cu Academica Clinceni.

A fost greu, drum lung… am făcut vreo 32 de ore până să ajung aici. Dar sunt obişnuit, am mai făcut acest drum. E greu, dar am ajuns cu bine. A venit oferta de la Clinceni şi am fost fericit. Se vede că echipa este respectată în România şi pentru mine a fost plăcut să primesc oferta de la Clinceni.

(Ţi-a fost dor de România?) Da, am fost aproape opt ani aici. Sunt şi român, am paşaport. Am fost plecat de vreo cinci ani şi chiar îmi era dor să vin, să mai joc aici. Să îmi văd prietenii. Da, mi-a fost dor de România!„, a declarat William de Amorim.

Reclamă
Reclamă 4

În 2016, Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru a-l transfera pe brazilian de la Astra. De Amorim a evoluat în 53 de partide pentru FCSB şi a marcat 4 goluri.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și