Închide meniul

OFICIAL | Ulrich Meleke şi-a găsit echipă după ce Dan Petrescu l-a dat afară de la CFR Cluj! Fundaşul va fi adversarul ardelenilor în Liga 1

Dragoș Vasile Publicat: 3 septembrie 2021, 16:56

Reclamă
OFICIAL | Ulrich Meleke şi-a găsit echipă după ce Dan Petrescu l-a dat afară de la CFR Cluj! Fundaşul va fi adversarul ardelenilor în Liga 1

Ulrich Meleke

cfr1907.ro

OFICIAL | Ulrich Meleke şi-a găsit echipă după ce Dan Petrescu l-a dat afară de la CFR Cluj

Dan Petrescu nu l-a mai vrut pe Meleke la echipă, astfel că ardelenii l-au împrumutat la FC Voluntari. Acesta va purta tricoul cu numărul 3 şi va evolua pentru un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cluburile FC Voluntari și Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA au ajuns la un acord în privința împrumutului lui Ulrich Meleke la echipa noastră pentru sezonul 2021/2022.

Ulrich Meleke este un fundaș central din Coasta de Fildeș, în vârstă de 22 de ani, care a mai evoluat până acum în Finlanda la formațiile Ekenas IF și Kokkolan PV și în Israel la Hapoel Tel-Aviv și Hapoel Bnei Lod.

În România, Ulrich Meleke a îmbrăcat sezonul trecut tricoul formației Fotbal Club Botoșani ,de unde a fost transferat de către campioana României.
Noul nostru jucător va purta numărul 3 pe echipamentul de joc.

Bun venit Ulrich și mult succes în tricoul FC Voluntari!”, au anunţat ilfovenii.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit site-urilor de specialitate, Ulrich Meleke este cotat la 150.000 de euro.

CFR Cluj se schimbă din temelii! Dan Petrescu a dat afară şase vedete de la echipă

Revoluţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj continuă. „Bursucul” mai are la dispoziţie doar câteva zile până când perioada de mercato se încheie în România, astfel că nu pierde timpul. Ieri, antrenorul a scos 6 jucători de pe lista A pentru meciurile de Liga 1, scrie prosport.ro.

Reclamă

Este vorba despre Alexandru Chipiciu, Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Anas Tahiri, Guessouma Fofana și Ulrich Meleke.

CFR Cluj este dezlănţuită despre pe piaţa transferurilor. După Culio şi Bordeianu, campioana l-a prezentat oficial şi pe Florin Ştefan.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și