Închide meniul
NEWS ALERT

CFR Cluj se schimbă din temelii! Dan Petrescu a dat afară şase vedete de la echipă. Ce fotbalişti au fost excluşi din lotul campioanei

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 15:22

Reclamă
CFR Cluj se schimbă din temelii! Dan Petrescu a dat afară şase vedete de la echipă. Ce fotbalişti au fost excluşi din lotul campioanei

Dan Petrescu

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj se schimbă din temelii! Dan Petrescu a dat afară şase vedete de la echipă

Revoluţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj continuă. „Bursucul” mai are la dispoziţie doar câteva zile până când perioada de mercato se încheie în România, astfel că nu pierde timpul. Azi, antrenorul a scos 6 jucători de pe lista A pentru meciurile de Liga 1, scrie prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alexandru Chipiciu, Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Anas Tahiri, Guessouma Fofana și Ulrich Meleke.

Din informațiile AS.ro, FCSB a aflat de decizia lui Dan Petrescu şi a pus deja ochii pe un jucător. Echipa lui Gigi Becali este foarte aproape să-l aducă pe Alexandru Chipciu. Transferul ar fi pe placul lui Edi Iordănescu. Mai multe detalii, AICI.

CFR Cluj a transferat pe bandă rulantă

CFR Cluj este dezlănţuită despre pe piaţa transferurilor. După Culio şi Bordeianu, campioana l-a prezentat oficial şi pe Florin Ştefan.

„Bine ai venit, Florin Ștefan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului Florin Ștefan. Fotbalistul de 25 de ani are peste 100 de meciuri în Liga 1 bifate în tricourile celor de la Sepsi OSK, ultima echipă pentru care a evoluat, și Juventus București. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!„, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

Reclamă

Dan Petrescu, ameninţări pentru rivali

Dan Petrescu face primele dezvăluiri şi trimite săgeţi către rivalii din campioant. „Bursucul” a spus clar ce obiectiv are în Gruia. Nu dă nicio şansă FCSB-ului şi Craiovei în lupta pentru titlu.

„Mă simt foarte bine acasă. Sunt relaxat, dar în acelaşi timp conştient că e mult de muncă. Trebuie să facem treabă, să avem rezultate bune. Aşa a fost mereu la CFR Cluj. Avem nevoie de rezultate”, a spus Dan Petrescu, conform site-ului oficial al celor de la CFR.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și