Închide meniul

Oficial | Universitatea Craiova a anunţat transferul lui Ofosu în Turcia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 15:13

Oficial | Universitatea Craiova a anunţat transferul lui Ofosu în Turcia

Oficial | Universitatea Craiova a anunţat transferul lui Ofosu în Turcia

Facebook Universitatea Craiova

Atacantul cu cetăţenie germană şi ghaneză Reagy Ofosu, 30 de ani, a fost transferat de Universitatea de la FC Botoşani în octombrie 2020. El a venit la Botoşani în vara anului 2019, după a mai jucat în Spartak Trnava (Slovacia), NK Istra (Croaţia), NEC Nijmegen (Olanda) şi Grödig (Austria).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru, gata să cumpere „sticlele de şampanie” cerute de fani!

Mihai Rotaru e pus pe fapte mari, iar Universitatea Craiova vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor. Potrivit ProSport, Alexandru Mitriţă, fostul jucător al oltenilor, şi Vlad Dragomir, ex-Arsenal, sunt fotbaliştii pe care alb-albaştrii vor să îi transfere.

Mitriţă este împrumutat de americanii de la New York City la la Al Ahli, echipă unde a fost antrenat sezonul trecut chiar şi de Laurenţiu Reghecampf. Gruparea din MLS nu îl mai doreşte pe internaţionalul român, astfel că acesta va fi împrumutat din nou. Astfel, pe fir au intrat oltenii, care sunt interesaţi să îl readucă pe jucătorul în urma căruia au obţinut 8 milioane de euro în urmă cu doi ani.

După plecarea lui Alex Cicâldău la Galatsaray, Vlad Dragomir a devenit o opţiune serioasă pentru Universitatea Craiova. Mijlocaşul antrenat de Arsene Wenger este liber de contract după despărţirea de Virtus Entella. Gruparea din Bănie se luptă pentru transferul său cu Vicenza, club din Serie B.

Potrivit site-urilor de specialitate, Alex Mitriţă este cotat la 7 milioane de euro, în timp ce Vlad Dragomir are o cotă de piaţă de 800.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și