Închide meniul

Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă! Fuziunea a fost anunţată de clubul lui Gică Hagi: „Suntem de acord să existe o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 19:43

Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă! Fuziunea a fost anunţată de clubul lui Gică Hagi: „Suntem de acord să existe o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gică Hagi va reveni pe banca tehnică

Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă. Anunţul a fost făcut de clubul patronat de Gică Hagi, prin intermediul unui comunicat de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii.

Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri”, a transmis Viitorul, prin intermediul unui comunicat de presă.

Gică Hagi și Gică Popescu, la masă
SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Farul n-a mai fost pe prima scenă a fotbalului românesc din sezonul 2009/2009. De cealaltă parte, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012. În acest sezon, echipa lui Hagi a avut mari emoții în lupta la retrogradare. Dobrogenii au încheiat pe locul 9 în play-out şi au prins play-off-ul pentru UEFA Conference League.

Reclamă
Citește și:

Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă. Ciprian Marica va fi implicat în noul proiect

Farul Constanța și-a propus să promoveze în acest sezon, dar nu a prins nici măcăr play-off-ul în Liga 2. Echipa patronată de Ciprian Marica a terminat sezonul regulat pe locul 7.

Ciprian Marica a vorbit în mai multe rânduri despre fuziunea dintre cele două echipe şi a specificat că, în cazul unei asocieri, va fi implicat în proiect.

„Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început. Nu ştiu exact ce înseamnă această preluare de care s-a vorbit, cum s-ar putea produce ea. Am discutat şi cu Hagi, am vorbit şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească!

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să vorbesc eu în numele lui Hagi. Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi.

Dar e greu, încerc asta de 3 ani. Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul. Dar, repet, despre o asociere e devreme să vorbim”, a spus Ciprian Marica pentru GSP.ro.

Ciprian Marica, în sală
Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
Recomandări
  • Viitorul și Farul devin aceeaşi echipă
  • Anunţul făcut de clubul lui Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și