Închide meniul

Olimpiu Moruțan, comparat cu Jack Grealish! „Dacă City a dat 117 milioane de euro, de ce să nu ceară și Gigi Becali 10?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 10:31

Olimpiu Moruțan, comparat cu Jack Grealish! „Dacă City a dat 117 milioane de euro, de ce să nu ceară și Gigi Becali 10?

Olimpiu Moruțan, comparat cu Jack Grealish

Hepta/Twitter Manchester City

În urmă cu doar câteva zile, Manchester City anunța că a plătit 117 milioane de euro ca să-l transfere pe Jack Grealish de la Aston Villa. Este cea mai scumpă mutare din istoria Premier League și a acestei ferestre de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan, comparat cu Jack Grealish

Sumele amețitoare care se învârt în fotbalul extern îi fac și pe români să viseze. Ilie Dumitrescu și Gabi Balint consideră că prețul de 10 milioane de euro cerut de Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan este unul corect, în contextul inflației de afară.

„Oricum cifrele au luat-o razna în fotbal. Dacă Grealish merită 117 milioane de euro, jucător bun, tânăr, de viitor, dar să dai atâția bani? De ce să nu merite și Moruțan 10? Vorbim de niște diferențe foarte mari”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

De cealaltă parte, Ilie Dumitrescu consideră că prezența în cupele europene, cât și evoluțiile bune la națională atrag mai mult interes asupra jucătorilor. În acest fel cresc și sumele de transfer. Ultimul tun din Liga 1 a fost plecarea lui Dennis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro.

„Vorbim și despre vitrină. Dacă l-ai urmărit pe Grealish în Premier League, ți-ai dat seama că a fost cel mai bun jucător de la Aston Villa. A fost o performanță extraordinară să-l vândă pe Man, fără să ai prezențe în cupele europene și fără să fie titular la echipa națională” , a încheiat Ilie Dumitrescu.

Reclamă

Olimpiu Moruțan, urmărit de Galatasaray

Gigi Becali a negociat în această vară transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, dar mutarea nu s-a mai realizat. Turcii au refuzat să plătească 10 milioane de euro pentru „perla” de la FCSB.

S-au speriat de zece milioane. Probabil o să se ajungă la acest preț cu niște bonusuri. Steaua n-are nicio vină. Riscul îl are Galatasaray, cu suporterii. Dai opt milioane de euro pe un jucător care n-a jucat 25 de meciuri titular, din vreo 60 pe an? Așa se fac multe transferuri în Occident”, a spus Giovanni Becali, impresar care este bun prieten cu Fatih Terim, antrenorul de la Galatasaray.

În acest sezon de Liga 1, Olimpiu Moruțan a înscris un singur gol și nu a oferit vreun assist. În ultimul meci, 2-1 cu Gaz Metan Mediaș, fostul jucător de la FC Botoșani a fost schimbat la pauză.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și