Închide meniul

„Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu!” Italienii anunţă detaliile contractului pe care îl va semna „perla” lui Gigi Becali cu turcii

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 17:30

„Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu! Italienii anunţă detaliile contractului pe care îl va semna „perla lui Gigi Becali cu turcii

Olimpiu Moruțan poate pleca de la FCSB

Hepta

  • Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de Galatasaray
  • Anunţul făcut de italieni

Olimpiu Moruţan e tot mai aproape de transferul mult visat la Galatasaray Instabul. Italienii anunţă că jucătorul s-ar fi înţeles deja cu Galatasaray Istanbul. Mai rămâne doar cluburile să ajungă la un numitor comun privind suma de transfer. Gigi Becali cere 10 miloane de euro pe „perla” sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray

Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu cu clubul pentru un contract până în 2026. Galatasaray nu a ajuns la un acord cu FCSB încă. Tratativele continuă pentru încheierea afacerii”, a anunțat Nicolo Schira.

Reclamă

Gigi Becali e sigur că se va îmbogăţi. „Pleacă la Galatasaray!”

Patronul vicecampionei României a lăsat de înţeles că a ajuns la un acord cu turcii de la Galatasaray şi că transferul se va realiza în cel mai scurt timp.

Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray„, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”