Închide meniul

Olimpiu Moruţan n-are şanse să ajungă la Galatasaray! Şumudică spulberă speranţele lui Gigi Becali. "Niciun jucător din România nu poate juca la Galata"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 11:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Olimpiu Moruţan n-are şanse să ajungă la Galatasaray! Şumudică spulberă speranţele lui Gigi Becali. "Niciun jucător din România nu poate juca la Galata"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali nu-l poate vinde curând pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

"Ar fi un pas uriaş, dacă ar putea să ajungă la Galatasaray. La ce echipă are Galatasaray, eu cred că niciun jucător din România nu poate juca la Galata. Îl cunosc pe Giovani, îi ştiu puterea, ştiu ce poate face. Are o relaţie bună cu Fatih Terim, Hagi a fost acolo, toată lumea respectă ce a fost Hagi la Galatasaray, dar, sincer vă spun, dacă s-ar face vreun transfer la Galatasaray, ar fi doar datorită unui impresar din România, precum Giovani Becali. Eu cred că niciun jucător român nu poate juca la Galatasaray, Fenerbahce sau Beşiktaş. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi Fenerbahce l-a luat pe Ozil, Sousa de la Milan, Luis Gustavo, Samata, pe care l-au adus din Anglia pe 15 milioane de euro, nici nu ştiu cum să-i rotească. Beşiktaş l-a adus pe Cenk Tosun, de la Everton, despre ce vorbim? Este ceva extraordinar! Joacă Valencia, Papis Cisse. Fenerbahce are trei atacanţi – Samata, Cisse şi Valencia – şi joacă doar unul. E foarte greu, eu nu văd vreun român să vină la vreuna dintre primele trei echipe", a declarat Marius Şumudică pentru Look Sport. 

Gigi Becali nu îl dă pe Olimpiu Moruţan până la finalul sezonului

Gigi Becali a avut o primă reacție după ce s-a scris că Galatasaray a pornit pe urmele lui Olimpiu Moruțan. Patronul lui FCSB va asculta ofertele turcilor doar după finalul sezonului de Liga 1. Gigi Becali nu va renunța la Olimpiu Moruțan pentru o sumă mai mică de 15 milioane de euro. Patronul lui FCSB a dezvăluit că Galatasaray n-a înaintat, până acum, nicio ofertă.

"Nu scad niciun preț, iar cine îl vrea pe Moruțan trebuie să stea cu mine de vorba de la 15 milioane de euro. Sub prețul ăsta nu îl dau nimănui. Galatasaray nu mi-a făcut nicio o ofertă concretă. Așa că au întrebat pe la Giovanni sau pe la unul și altul este altă problemă. Însă turcii nu mi-au trimis vreo ofertă așa cum a facut Parma pentru Dennis Man", a spus Gigi Becali pentru Pro Sport, cu câteva zile în urmă. 

Moruțan este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro. Jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro a adunat 21 de meciuri în această stagiune, în care şi-a trecut în cont 4 goluri şi 10 pase decisive. 

Reclamă

Gigi Becali a refuzat 10.5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a primit ofertă de 10.5 milioane de euro pentru Moruțan, dar a cerut 15 milioane de euro, plus procente dintr-un transfer ulterior. Șeicii nu au revenit cu o altă propunere, astfel că patronul roș-albaștrilor a decis să îl păstreze, pentru a-și îndeplini obiectivele.

"Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine", a spus Gigi Becali, cu o lună în urmă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și