Închide meniul

Olimpiu Moruțan, următorul tun dat de Gigi Becali? Francezii îl compară cu Hagi și anunță un transfer uriaș

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 7:52

Olimpiu Moruțan, următorul tun dat de Gigi Becali? Francezii îl compară cu Hagi și anunță un transfer uriaș

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruțan poate prinde un transfer uriaș

"Olimpiu Moruțan, noul Gheorghe Hagi care va anima perioada de transferuri!" Asta au notat jurnaliștii de la JFooteux, care au analizat situația "perlei" de la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată scrie că Rennes îl urmărește pe Moruțan deja de luni bune. Clubul din Ligue 1 ar dori să-l transfere pe mijlocașul de la FCSB în cazul unei eventuale plecări a lui Clement Grenier, unul dintre veteranii echipei. 

Olimpiu Moruțan, pe lista lui Rennes

"Considerat una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc, Olimpiu Moruțan a pus cluburile din Europa în alertă. Multe echipe monitorizează evoluțiile tânărului de 21 de ani, comparat cu legenda Gheorghe Hagi", au scris jurnaliștii francezi. 

Rennes este pe locul 7 în Ligue 1. Clubul interesat de Moruțan a participat în actuala ediție de UEFA Champions League. A terminat pe ultimul loc în grupa E, din care au mai făcut parte Krasnodar, Sevilla și Chelsea. 

Dacă mutarea se va concretiza, Moruțan ar putea deveni coleg cu Eduardo Camavinga, puștiul de 18 ani cotat la 60 de milioane de euro. 

Reclamă

Olimpiu Moruțan, asaltat de oferte

Sursa citată a scris despre interesul mai multor echipe pentru Olimpiu Moruțan, printre care Galatasaray și Atalanta. Turcii au fost și în trecut vehiculați pentru un transfer al perlei lui Gigi Becali. 

Potrivit jurnaliștilor francezi, o posibilă destinație pentru starul de la FCSB ar putea fi Bundesliga. Bayer Leverkusen, Hertha Berlin și RB Leipzig sunt cluburile care îl urmăresc pe Moruțan, scrie sursa citată.

Olimpiu Moruțan mai are contract cu FCSB până în 2023. Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere uriașă: 70 de milioane de euro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruțan are 21 de ani
  • Este cotat la 1,3 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și