Închide meniul

Oltenii, luați la rost după finala Cupei! „Trebuie doar să găseşti unul mai slab decât tine.” Semnal de alarmă pentru Universitatea Craiova: „E un an ratat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 10:46

Oltenii, luați la rost după finala Cupei! „Trebuie doar să găseşti unul mai slab decât tine. Semnal de alarmă pentru Universitatea Craiova: „E un an ratat!

Hepta

Oltenii, luați la rost

Oltenii, luați la rost. Universitatea Craiova a terminat doar pe locul 3 în Lga 1 și a ieșit devreme din lupta la titlu. De altfel, echipa lui Marinos Ouziounidis a avut emoții și în finala Cupei. Screciu a profitat de eroroarea puștiului Mihai Popa și a marcat golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii, luați la rost de Basarab Panduru

Cred că în viata asta trebuie să ai mare noroc. Indiferent de cât de slab eşti, dacă găsești unul mai slab decât tine e posibil să câștigi o cupă. Oltenii au reușit să câştige dintr-o mare greșeală a unui tânăr portar, care apărase bine până atunci, dar care a calculat greşit la golul lui Screciu.

Trebuie doar să găseşti unul mai slab decât tine. Cupa asta te păcăleşte! Ai suferit mult şi erai aproape de nişte penalty-uri pe care nu ştii dacă le câştigai. Cred că e un an ratat!”, a tunat Basarab Panduri, la Telekom Sport.

În campionat, Craiova nu a reușit, nici de această dată, să țină ștafeta sus în lupta la titlu. Oltenii au aruncat campionatul în aer când le-au bătut pe rând pe CFR Cluj și FCSB, dar au pierdut apoi 4 meciuri la rând.

Totul a fost în zadar pentru echipa lui Marinos Ouzounidis, care și-a păstrat locul pe podium doar pentru că Gigi Becali a trimis „gradinița” la ultimul meci împotriva Craiovei. Universitatea s-a impus cu greu, 1-0, deși Ouzounidis a aruncat toți titularii în luptă.

Reclamă

„Te așteptai la mai mult pentru că ai intrat în play-off la două puncte de primul loc. Dar termini în genunchi. Cupa asta face multă lume să uite realitatea. Meciurile sunt slabe!”, a adăugat Basarab Panduru.

Universitatea Craiova va evolua în preliminariile Conference League. Oltenii aveau locul european asigurat datorită clasării pe podium, așa că Sepsi va fi cea care va juca în barajul pentru Europa. Echipa din Sfântu Gheorghe se va duela cu câștigătoarea barajului dintre Viitorul și Chindia.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și