Închide meniul

Omagiu superb pentru John Ene, după decesul fostului antrenor din Liga 1: “Propunem acordarea titlului de cetățean de onoare”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 martie 2023, 20:10

Reclamă
Omagiu superb pentru John Ene, după decesul fostului antrenor din Liga 1: “Propunem acordarea titlului de cetățean de onoare”

John Ene a murit la vârsta de 52 de ani

John Ene a murit la vârsta de 52 de ani / Hepta

Oamenii din Clinceni au adus un omagiu superb pentru John Ene, după decesul fostului antrenor din Liga 1. Cei care l-au cunoscut pe fostul tehnician de la Academica Clinceni au transmis un mesaj de rămas bun, în care i-au mulțumit pentru toate momentele frumoase trăite pe banca formației ilfovene. John Ene a decedat la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un infarct miocardic în somn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Ene a fost găsit fără suflare de dimineaţă, de către fiul său. Vestea tragică i-a cutremurat pe cei care l-au cunoscut, inclusiv pe foștii săi colaboratori de la Academica Clinceni.

Omagiu superb pentru John Ene, după decesul fostului antrenor din Liga 1

John Ene a făcut parte din staff-ul lui Ilie Poenaru de la Clinceni, în sezonul precedent. El a fost şi antrenor principal al echipei, după ce Ionuţ Chirilă a părăsit formaţia.

În semn de respect și mulțumire pentru munca depusă pe banca Academicii Clinceni, oamenii din localitatea ilfoveană vor solicita ca Ene să fie desemnat cetățean de onoare al Clinceniului.

În plus, una dintre peluzele stadionului din Clinceni ar urma să fie denumită după regretatul antrenor.

Reclamă
Reclamă

“De astăzi, marea familie ‘Academica Clinceni’ are un membru mai puţin prin decesul colegului, prietenului nostru, Ene John. Un OM deosebit, educat, cu mult bun simţ, implicat în întreaga activitate sportivă, educațională a comunităţii noastre. Timp de 15 ani şi-a desfăşurat activitatea în cadrul echipelor ce au reprezentat comuna noastră în diferite competiţii, Inter Clinceni şi Academica Clinceni. 

Oamenii din Clinceni propun ca John Ene să fie desemnat cetățean de onoare

Cu cea din urmă a reuşit o promovare istorică în Liga 1, cu un buget redus, dar cu multă muncă şi implicare alături de staff-ul tehnic şi de un grup de jucători de mare caracter, care l-au considerat, în primul rând, prietenul lor. 

În anul ce a urmat, 2021, a reuşit o nouă performanţă – clasarea pe locul cinci în play-off-ul Ligii 1. A lucrat cu foarte mulţi jucători tineri la nivel de copii şi juniori, cărora le-a pregătit primii paşi în viaţă. Pentru toate acestea, comunitea locală Clinceni, Academica Clinceni multumeşte OMULUI Ene John Adrian şi propunem în prima şedinţă acordarea titlului de Cetăţean de Onoare şi Peluza Sud a stadionului ‘Clinceni Arena’ să se numească ‘Peluza ENE JOHN’. 

Reclamă

Dumnezeu să-l odihneasca în pace!”, au anunțat cei de la Clinceni.

John Ene a murit la vârsta de 52 de ani

De-a lungul carierei de fotbalist profesionist, John Ene a evoluat ca portar pentru Steaua, Ceahlăul, FC Braşov şi Dunărea Giurgiu, având şi o scurtă aventură în Albania.

Vestea că John Ene a murit a fost confirmată şi de primarul din Clinceni. Adrian Budeanu susţine că tehnicianul avea un caracter deosebit, lucrând la club de mai mulţi ani.

„Da, e adevărat, am aflat și eu în urmă cu câteva momente. Sunt consternat! Un băiat tânăr, de mare caracter, a lucrat la noi ani de zile… Înțeleg că ar fi făcut infarct în timp ce dormea, mi-au zis băieții de la club”, a declarat primarul din Clinceni, potrivit gsp.ro.

De altfel, şi oficialul clubului de care aparţine fiul lui John Ene, FC Olympico Real Dragomireşti, a transmis un mesaj emoţionant după moartea tehnicianului.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta… Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat. Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a transmis Ionuţ Teodorov, pe pagina sa de Facebook.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și