Închide meniul
EXCLUSIV

„Oricând poate să facă un meci senzaţional!” Gigi Becali e sfătuit să nu renunţe la Keşeru şi Budescu: „Dacă pleacă ăştia doi, le va fi foarte greu!”

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 13:12

„Oricând poate să facă un meci senzaţional! Gigi Becali e sfătuit să nu renunţe la Keşeru şi Budescu: „Dacă pleacă ăştia doi, le va fi foarte greu!

Gigi Becali e sfătuit să nu renunţe la Keşeru şi Budescu

Hepta

  • Ioan Andone, sfat pentru Gigi Becali
  • Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu vor pleca de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Budescu şi Keşeru vor pleca de la FCSB. La Keşeru este mai complicat. FCSB este a doua echipă din sezon şi nu mai poate semna cu nimeni până în vară. Mihai Stoica l-a ameninţat pe atacantul de 35 de ani că va fi rezervă de lux dacă va rămâne la echipă până în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone crede că Gigi Becali face o mare greşeală dacă va renunţa la cei doi.

Ioan Andone îi transmite lui Gigi Becali să nu renunţe la Budescu şi Keşeru

FCSB-ul vrea să scape de jucătorii cu experienţă, Budescu şi Keseru, care sunt doi jucători care, indiferent de momentul în care îi ai în lot, impun respect! Şi dacă nu mai sunt ei cum erau în tinereţe, Keşeru oricând poate să înscrie. Budescu oricând poate să-ţi dea o pasă de gol şi să-ti facă un meci excepţional. Dacă vor pleca şi aştia doi, le va fi foarte greu„, a spus Ioan Andone în exclusivitate la Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Budescu și Keșeru, OUT de la FCSB! Anunțul făcut de Becali

Din informațiile AS.ro, Becali vrea să renunțe la cele două vedete din cauza salariului foarte mare pe care îl au aceștia. Din câte se pare, Budescu și Keșeru au câte 20.000 de euro, pe lună.

Se termină cu salariile mari și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi. Că pe noi ne-au bătut, cu 2 sau 3-0, alea trebuia să intre în poartă.

Reclamă

Nu am ceva cu Budescu de aseară. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!

Ăsta e sentimentul meu de acum, de dezamăgire. Dar dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup iar. Până acum m-a ținut la plutire. Dacă se mai întâmplă așa, merg înainte. Un lucru este clar, 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea nu vor mai exista, pentru că nu sunt idiot, masochist, să-mi bat joc de banii mei! Dai foc la banii tăi”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”