Închide meniul

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB – Manchester City. Cum a trăit momentul antrenorul lui Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 10:29

Reclamă
Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB – Manchester City. Cum a trăit momentul antrenorul lui Dinamo

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB - Manchester City

Ovidiu Burcă la un meci al lui Dinamo / Facebook

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB – Manchester City. Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre coregrafia pe care fanii lui Dinamo le-au pregătit-o „roș-albaștrilor”, într-un meci cu „cetățenii” lui Pep Guardiola, din play-off-ul UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La partida dintre FCSB și Manchester City, din anul 2016, cei de la Dinamo le-au făcut o farsă istorică „roș-albaștrilor”. Atunci, la tribuna a 2-a de pe Arena Națională, suporterii actualei vicecampioane au afișat mesajul „Doar Dinamo București”.

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB – Manchester City. Antrenorul a fost prezent la acel meci

Actualul antrenor al celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă, a dezvăluit că a fost prezent pe stadion la partida care conta pentru play-off-ul UEFA Champions League, pentru a-i vedea pe jucătorii lui Guardiola. Acesta a menționat că a fost prezent în zona de stadion în care s-a ridicat coregrafia respectivă, dar că nu a dorit să participe la aceasta, deoarece nu știa despre ce mesaj este vorba.

„N-aș vrea să fiu răutăcios… am avut una la care chiar am participat. Eram acolo incognito, venisem să văd Manchester City, probabil că știți despre ce e vorba (râde).

Am zis să nu merg la oficială, eram cu o șapcă pe cap. Găsisem acele cartonașe puse pe scaune, nu știam despre ce e vorba. Ne uitam unii la alții și am zis «Acuma n-om ridica și coregrafia rivalilor noștri, hai să ne vedem de treabă!».

Reclamă

Apoi, când am ajuns acasă și am văzut minunăția aia de coregrafie… am zis «Da, bine, ai fost și aici, e bine!». Nu știu dacă să spun din fericire sau din păcate, am fost acolo într-un moment istoric al clubului, așa a fost să fie”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit fanatik.ro.

FCSB a pierdut meciul respectiv cu scorul de 5-0, iar momentul pregătit de fanii lui Dinamo a intrat în istoria fotbalului, drept una dintre cele mai mari farse.

Ionuț Lupescu i-a oferit un sfat lui Ovidiu Burcă

Ionuț Lupescu i-a oferit un sfat lui Ovidiu Burcă. Fostul fotbalist a vorbit despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare, care a revenit în Liga 1 după ce a petrecut un sezon în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul căpitan al celor de la Dinamo a vorbit despre situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare. Acesta este de părere că echipa condusă de Ovidiu Burcă se poate redresa și că își poate atinge obiectivele din acest sezon. De asemenea, acesta i-a transmis și un sfat tehnicianului. Fostul fotbalist este de părere că Dinamo ar trebui să obțină puncte încă din prima parte a campionatului, deoarece , potrivit acestuia, atunci se obțin cele mai importante rezultate.

„Nu sunt surprins de promovarea lui Dinamo, am fost surprins că am reușit să nu ne desființăm. Știți bine cum am început acel sezon, nu aveam bani, nu aveam jucători. E meritul lui Ovidiu Burcă și al staff-ului său că au reușit o treabă incredibilă. Este important ca acum echipa să nu se bată la retrogradare, pentru că dacă vom retrograda, cu siguranță nu va fi bine!

Campionatul pentru noi a început de la meciul cu U Cluj (n.red scor 1-1, după trei eșecuri consecutive). Mulți își doresc un Dinamo care să joace fotbal spectaculos, eu îmi doresc un Dinamo care să facă puncte. Noi avem nevoie de puncte în momentul actual, nu de jocuri extraordinare, iar eu cred că Burcă știe acest lucru”, a spus „Kaizerul”, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și