Închide meniul

Ovidiu Burcă, semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc: „Nu putem să spunem că ne dorim să evităm retrogradarea”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 0:15

Ovidiu Burcă, semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc: „Nu putem să spunem că ne dorim să evităm retrogradarea

Ovidiu Burcă, semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia Images

Ovidiu Burcă a transmis un semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul „câinilor” a spus că nu are ce să le reproşeze jucătorilor, dar a precizat că echipa are încă lipsuri.

Ovidiu Burcă, semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1

La Dinamo este tot timpul presiune. Eu cred că astăzi, faţă de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproşez jucătorilor.

Dacă reuşeam să înscriem noi primii cred că alta era soarta meciului.

Scorul este injust, arată o diferenţă prea mare. Pe teren diferenţa nu a fost aşa mare, dimpotrivă, am controlat jocul.

Reclamă

Nu este uşor, ştiam ce echipă întâlnim, nu va fi uşor nici cu alte echipe.

Ca să ai forţa să baţi astfel de echipe îţi trebuie viziune, îţi trebuie luciditate în momentele cheie. Au fost mulţi jucători noi, jucători lipsă, cu care vă obişnuiserăţi.

„Ştiu că lumea îşi pierde răbdarea, dar eu trebuie să rămân calm”

Eu ştiu că lumea îşi pierde răbdarea, dar eu trebuie să rămân calm, lucid.

Reclamă 4 / 0/3

Mai avem nevoie de timp să ne obişnuim cu Liga 1, ne-am calificat, ştiţi foarte bine cum, la un baraj. Am pornit de la nimic şi am ajuns foarte departe.

Ştiţi foarte bine că au venit jucători foarte târziu, am avut interdicţia la transferuri. Am făcut un joc solid, dar ne lipseşte încă ceva.

Mai sunt discuţii cu anumiţi jucători, realitatea ne arată lipsurile pe care le avem. Chiar dacă am jucat împotriva celor mai bune echipe din Ligă, cu ele trebuie să ne comparăm, la nivelul acestor echipe trebuie să ne ridicăm.

Suntem la o echipă care nu acceptă mediocritatea, nu putem să spunem că ne dorim să evităm retrogradarea. E o frustrare, dacă Dennis era mai inspirat cred că am fi intrat în avantaj la pauză”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după Dinamo – Sepsi 0-3.

Liviu Ciobotariu, nemulţumit după Dinamo – Sepsi 0-3: „Am făcut multe greşeli!”

Liviu Ciobotariu a declarat că este nemulţumit de joc după Dinamo – Sepsi, scor 0-3, din etapa a 3-a a Ligii 1. În schimb, Adnan Aganovic i-a cerut o primă de victorie patronului.

În primul rând vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie, pentru rezultat, însă jocul nu m-a mulţumit. Trebuie să fiu sincer, mi-aş fi dorit mult mai mult în seara asta de la jucătorii mei. Până la urmă victoria contează şi atunci nu pot decât să îi felicit şi să încercăm să punem mai multe probleme pe faza de atac. Mai avem mult de muncă.

Mă mulţumeşte rezultatul, însă jocul nu m-a satisfăcut. Am stat bine în primul rând în defensivă şi aici în special în repriza a doua. În prima repriză am făcut multe greşeli de poziţionare, greşeli tactice. În mod normal trebuia să stăm la 30 de metri de poarta adversă.

Reclamă

Este adevărat că e greu să treci rapid de la o stare la alta. OK, poate că a existat şi un pic de oboseală la anumiţi jucători, de aia am şi menajat o parte dintre ei. În momentul în care am schimbat 5 jucători nu am mai fost omogeni, ne-am pierdut puţin busola.

Este prematur să discutăm de podium, important e că funcţionează foarte bine faza defensivă. Şi aici este meritul jucătorilor, ei sunt cei care în fiecare zi se antrenează 100%. Respectă ceea ce discutăm. În mare parte este meritul lor pentru că sunt receptivi, sunt concentraţi, avem 5 meciuri în care nu am primit gol”, a spus Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro.

Dinamo – Sepsi 0-3. Covăsnenii au dat lovitura, într-un meci în care „câinii” au ratat numeroase ocazii

Dinamo – Sepsi 0-3. Echipa lui Ovidiu Burcă a fost învinsă de către Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a treia a Ligii 1. Partida a avut loc pe stadionul Arcul de Triumf.

Meciul cu Dinamo a fost ultimul pentru Sepsi înaintea returului cu CSKA Sofia, din preliminariile Conference League. În partida tur, oamenii lui Liviu Ciobotariu au câştigat cu 2-0 şi pornesc cu prima şansă în meciul de la Sf. Gheorghe.

Dinamo nu are niciun punct după 3 etape. Alb-roşiii au ajuns lanterna clasamentului. În meciul de astăzi, „câinii” au avut posesia în cea mai mare parte a timpului, dar nu au reuşit să marcheze niciun gol, chiar dacă şi-au creat numeroase ocazii.

De partea cealaltă, Sepsi a fost extrem de eficientă. Covăsnenii au deschis scorul contrar cursului jocului, în minutul 40, prin Safranko. Partida a fost rezolvată în finalul meciului de către Sepsi. Alimi şi Aganovic au marcat în minutele 83, respectiv 96.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și