Închide meniul

Ovidiu Hațegan, în lacrimi la finalul Supercupei României. Clipe emoționante la prima apariție după ce a suferit un infarct

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2022, 23:55

Ovidiu Hațegan, în lacrimi la finalul Supercupei României. Clipe emoționante la prima apariție după ce a suferit un infarct

Ovidiu Hațegan a revenit în arbitraj la Supercupa dintre Sepsi și CFR Cluj

Colaj cu Ovidiu Hațegan / orangesport.ro

Ovidiu Hațegan, care s-a aflat în camera VAR la Supercupa României câștigată de Sepsi în fața lui CFR Cluj, a izbucnit în lacrimi la revenirea în arbitraj, după infarctul suferit în luna martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan a trecut prin momente extrem de grele în ultimele luni, după ce în martie a suferit un infarct. Arbitrul n-a mai fost delegat la nicio partidă din cauza problemelor de sănătăte. Revenirea s-a făcut la Supercupa României, disputată la Arad, orașul său natal.

Ovidiu Hațegan, în lacrimi după Supercupa României

Hațegan s-a îmbrățișat cu colegii din brigadă la finalul partidei. Acesta a salutat și publicul din Arad. N-a mai putut să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Sursa: orangesport.ro.

Supercupa României a fost primul meci în care s-a folosit sistemul Video Assistant Referee (VAR) în România. Ovidiu Hațegan a ocupat postul de suport VAR. Arbitru VAR a fost Istvan Kovacs. Mihai Artene a fost asistent VAR.

Reclamă

Potrivit Prosport, Ovidiu Hațegan a decis, împreună cu familia sa, să renunțe la cariera de central și să rămână exclusiv în camera VAR. Arbitrul din Arad deține licența respectivă de câțiva ani.

Ovidiu Hațegan era cel mai bine cotat arbitru român, la momentul infarctului. Din cauza problemelor medicale, centralul din Arad a ratat mai multe delegări în competițiile UEFA și FIFA.

Istvan Kovacs, ultimele detalii despre starea lui Hațegan

Între timp, Istvan Kovacs i-a luat locul lui Hațegan în vârful clasamentului arbitrilor români. Arbitrul din Carei a fost delegat la mai multe partide de top, atât din Champions League, cât și din Nations League. Kovacs va merge și la Campionatul Mondial din Qatar, din această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Kovacs a oferit noi detalii despre Hațegan:

”Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat cu Ovidiu. A fost aproape de o tragedie, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că este printre noi. Locurile la Campionatul Mondial nu sunt în funcție de țară, sunt nominale.

Am fi avut șanse amândoi să fim la Campionatul Mondial. Am fost împreună la Campionatul European. Sper să revină cât mai curând printre noi, asta îi doresc. Am ținut legătura, dar este decizia lui (n.r.- să nu vorbească pentru moment) și-i respect intimitatea.

După cum bine știți, Ovidiu e din 2008 pe lista internațională. Eu am început în 2010. Concurența este benefică. Suntem colegi, dar și prieteni. Am fost la multe partide internaționale împreună. Ne știm calitățile și defectele. E un tip ambițios, pregătit. A avut neșansa asta”, a spus Istvan Kovacs, conform digisport.ro.

Cosmin Matei a marcat primul gol validat de VAR din istoria fotbalului românesc

Cosmin Matei a marcat în meciul CFR Cluj – Sepsi, contând pentru Supercupa României 2022, primul gol verificat cu VAR din istoria fotbalului românesc.

Matei, transferat la Sepsi de la Dinamo, a marcat cu o reluare cu latul din careul de șase metri, după o centrare a lui Dimitrov, în prelungirile primei reprize.

Imediat după golul lui Matei, arbitrii VAR au verificat o fază premergătoare pentru un presupus ofsaid. După verificarea video, reușita lui Matei a fost validată.

Reclamă

Pentru Cosmin Matei e prima reușită în tricoul lui Sepsi, fiind aflat la debutul pentru formația lui Cristiano Bergodi

Recomandări
  • Ovidiu Hațegan, în lacrimi la finalul Supercupei României
  • Clipe emoționante la prima apariție după ce a suferit un infarct

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și