Închide meniul

Pablo Cortacero, făcut praf după scandalul uriaş de la Rin. "Trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 12:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Pablo Cortacero, făcut praf după scandalul uriaş de la Rin. "Trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile"

Hepta

Dănuţ Lupu l-a făcut praf pe Pablo Cortacero

"Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii lui Dinamo, iar suporterii, din păcate, luni nu au fost susținuți la stadion şi nici la RIN de fotbalişti. Dacă acest Cortacero era pe timpul generației mele nu iesea din stadion până nu îşi preda acțiunile. Jucătorii nu au dat dovada de tărie de caracter şi i-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero. Pai, bă, frații mei, suporterii ăstia au dat bani pentru voi, iar voi nu ati avut curajul să vă strangeți şi să vă duceți peste Cortacero la stadion?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu: Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile

Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile. Jucătorii aveau obligația să se ducă acolo şi să îi susțină pe suporteri în fața acestui nesimțit. Cum îți permiți, mă, să îți bați joc de jucătorii lui Dinamo atâta timp, iar acum le vinzi gogoşi că măreşti capitalul şi deja ai dat o parte din bani, dar îți sunt blocați? Ai ajuns tu să iei o intreagă Românie la mişto? Ai ajuns tu să îl umileşti pe nea Cornel Țălnar? El este un simbol al lui Dinamo, dar am auzit că vrea să îl mazilească în viitoarea şedință şi pe nea Cornel Dinu. Vă dați seama câtă minte are spaniolul ăsta?

Era bine dacă era ținut şi el pe la Săftica patru luni fără bani şi fără mâncare? Dar stați să vedeti că firma aia de pază o să îşi dorească banii, iar lui Cortacero nu o să ii meargă cu bodyguarzii așa cum i-a prostit pe jucători. Să îi fie ruşine acestui om, care şi-a batut joc de familiile tuturor de la Dinamo. Toți angajații de la Săftica și toți jucătorii trebuia să se ducă peste acest individ la stadion. Eu dacă eram jucător l-aş fi scos pe ăsta în şuturi de la ședința aia!", a spus Lupu, pentru prosport.ro.

Translatorul, singurul angajat al lui Cortacero, la Dinamo, cu banii la zi

Pablo Cortacero nu a păcălit chiar pe toată lumea de la Dinamo. Există un om care este plătit de spaniol pentru munca prestată în perioada în care oficialul a fost în România.

Conform surselor AntenaSport, translatorul lui Pablo Cortacero se află cu banii la zi, un lucru pe care nu îl putem spune despre restul angajaţilor clubului din Ştefan cel Mare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și