Închide meniul

Pablo Cortacero, încă o înfrângere la tribunal în lupta cu fanii! Decizia anunţată azi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 10:06 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 18:15

Pablo Cortacero, încă o înfrângere la tribunal în lupta cu fanii! Decizia anunţată azi

Hepta

Pablo Cortacero, încă o înfrângere

Pablo Cortacero, încă o înfrângere la tribunal în lupta cu fanii lui Dinamo! Ar putea fi momentul în care ibericul ar putea ceda pachetul majoritar de acţiuni ale clubului din Ştefan cel Mare. Acesta a pierdut încă o acţiune deschisă în justiţie împotriva clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cererea spaniolului a fost anulată de instanţă, fiind considerată netimbrată. Acesta nu a achitat taxa de timbru. Avocaţii „Doar Dinamo Bucureşti” au intervenit imediat, cerând excepţia netimbrării, iar instanţa a admis-o.

Pablo Cortacero, încă o înfrângere la tribunal în lupta cu fanii lui Dinamo!

„Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării cererii de interventie, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de intervenţie formulată de intervenientul Cortacero Fernandez Pablo Manuel, ca netimbrată. 

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI – Civilă. Pronunţată azi, 11.05.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)”,
se arată pe postal.just.ro.

Pablo Cortacero s-a judecat cu clubul, motivarea fiind că ar fi trebuit să fie repus în drepturile pe care le are preşedintele Consiliului de Administraţie. El ar avea drepturi de semnătură. După ce a pierdut astăzi, el mai are drept la apel.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și