Închide meniul

Pablo Cortacero l-a sunat pe Ciprian Marica: "Mi-a spus că va aduce milioanele și că se întoarce cu rezultate pentru Dinamo"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2021, 19:05 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 18:33

Pablo Cortacero l-a sunat pe Ciprian Marica: "Mi-a spus că va aduce milioanele și că se întoarce cu rezultate pentru Dinamo"

Hepta

Ciprian Marica spune că Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea în România

Pablo Cortacero l-a sunat pe Ciprian Marica. Ciprian Marica spune că a fost sunat de Pablo Cortacero şi că acţionarul majoritar al lui Dinamo şi-a anunţat revenirea în România, după ce luni bune a fost dat dispărut, iar fanii au fost singurii care au ţinut clubul în viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero l-a sunat pe Ciprian Marica: „Mi-a spus că va plăti și ca va aduce și milioanele”

Ciprian Marica, patronul Farului Constanţa, a discutat recent cu ibericul, care vrea să închirieze de la fostul internaţional un imobil pe Calea Dorobanţilor, unde ar urma să fie sediul clubului.

La fel ca în trecut, Cortacero vine cu aceleaşi promisiuni. Spaniolul a transmis că va reveni în România cu milioane de euro, dar şi cu rezultate pentru clubul antrenat de Jerry Gane.

„Ieri sau alaltăieri, m-a sunat Pablo Cortacero, era încântat și fericit. Era bucuros și spunea că vine la București. Mi-a spus: „știu, ştiu că nu mă crezi”, dar omul mi-a spus ca a fost în Anglia, că a stat la Londra câteva săptămâni bune și că se întoarce cu rezultate și cu bani pentru Dinamo.

Mi-a spus că va plăti și ca va aduce și milioanele. Ar fi fost culmea să îmi spună și câte milioane! Mi-a spus că va plăti tot. I-am zis să-și rezolve problemele cu Dinamo, apoi vorbim și de sediul pe care i-l pot da”, a declarat Ciprian Marica la Digi Sport.

Reclamă

Dinamo, salvată de pe mâna spaniolilor? „Câinii” negociază cu un miliardar turc: „Se poate realiza acordul”

Gruparea din Ştefan cel Mare ar putea scăpa de Pablo Cortacero. Clubul din Ștefan cel Mare negociază cu un investitor turc, Abdullah Kigili. Acesta este în prezent vicepreședintele de la Fenerbahce.

„Pasul cel mai important e să luăm licența. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuția cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticență financiară și nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.

„A rămas să reluăm discuția la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Și atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat și după bani și mi-a fost frică să fac acel contract”, a explicat directorul de marketing de la Dinamo, Radu Birlică, pentru GSP.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și