Închide meniul

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 23:03

Reclamă
„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur! Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

Elias Charalambous şi Florinel Coman/ Profimedia

Elias Charalambous a oferit o reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman, imediat după ce campioana Ligii 1 a câştigat Supercupa. Antrenorul FCSB-ului a transmis că până nu va semna, transferul în Qatar al lui „Mbappe de România” nu va fi sigur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început perfect noul sezon, reuşind să câştige Supercupa României. Campioana a învins-o cu 3-0 pe Corvinul Hunedoara, după golurile marcate de David Miculescu, Marius Ştefănescu şi Luis Phelipe.

Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

Elias Charalambous a fost întrebat despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB şi a transmis că „Mbappe” ar fi cu siguranţă o pierdere pentru campioana Ligii 1. Acesta s-a declarat însă bucuros pentru faptul că internaţionalul român e aproape să evolueze în străinătate.

De asemenea, Charalambous a fost întrebat şi despre Adrian Şut şi Darius Olaru. Tehnicianul cipriot a transmis că cei doi jucători, abia sosiţi de la EURO 2024, vor reveni la antrenamentele FCSB-ului încă de vineri.

„Până nu semnează, nu va fi sigur. A fos jucătorul sezonului, sigur va fi o pierdere pentru echipă. Dar suntem fericiţi că jucătorii români joacă în străinătate.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem fericţi că am câştigat un nou trofeu, sperăm să mai câştigăm. Trofeele nu se pot cumpăra, astfel de momente sunt de neuitat.

Pot juca şi ei, de mâine revin la antrenamente. Singurul lucru pe care îl pot promite e că jucătorii vor da totul , în toate partidele”, a declarat Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre Florinel Coman

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman. Acesta a dezvăluit că „Mbappe de România” s-a înţeles cu Al Gharafa şi urmează să semneze cu formaţia din Qatar.

Reclamă

Florinel Coman nu a făcut parte din lotul FCSB-ului, pentru duelul cu Corvinul, din Supercupa României, dat fiind faptul că abia şi-a încheiat parcursul cu România de la EURO 2024.

Mihai Stoica a oferit declaraţii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar, chiar înaintea partidei cu Corvinul. MM a confirmat faptul că FCSB s-a înţeles cu Al Gharafa, şi urmează ca internaţionalul român să efectueze vizita medicală, la noua sa echipă.

Da. Contractul club-club e semnat, el trebuie să meargă facă vizita medicală şi din câte pricep s-a înţeles cu Al Gharafa şi e o simplă formalitate”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Arabii au achitat clauza de cinci milioane de euro a lui Florinel Coman, pentru a-l transfera de la FCSB. Conform declaraţiilor lui Gigi Becali, „Mbappe de România” va avea un salariu de nu mai puţin de două milioane de euro în Qatar.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

14:33

„Nu cred în generații!” Mircea Lucescu, mesaj ferm după parcursul remarcabil al României de la EURO 2024! Comparația cu anii ’90

14:14

Mesajul lui Pedri, după ce Toni Kroos l-a făcut să rateze fazele finale ale EURO 2024: „Cariera ta va rămâne pentru totdeauna”

13:52

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția: „Am dezamăgit întreaga țară!”

13:28

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și