Închide meniul

„O formalitate!” Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman! Mihai Stoica a spus totul

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 22:01

Reclamă
„O formalitate! Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman! Mihai Stoica a spus totul

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman. Acesta a dezvăluit că „Mbappe de România” s-a înţeles cu Al Gharafa şi urmează să semneze cu formaţia din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman nu a făcut parte din lotul FCSB-ului, pentru duelul cu Corvinul, din Supercupa României, dat fiind faptul că abia şi-a încheiat parcursul cu România de la EURO 2024.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman

Mihai Stoica a oferit declaraţii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar, chiar înaintea partidei cu Corvinul. MM a confirmat faptul că FCSB s-a înţeles cu Al Gharafa, şi urmează ca internaţionalul român să efectueze vizita medicală, la noua sa echipă.

„Da. Contractul club-club e semnat, el trebuie să meargă facă vizita medicală şi din câte pricep s-a înţeles cu Al Gharafa şi e o simplă formalitate”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Arabii au achitat clauza de cinci milioane de euro a lui Florinel Coman, pentru a-l transfera de la FCSB. Conform declaraţiilor lui Gigi Becali, „Mbappe de România” va avea un salariu de nu mai puţin de două milioane de euro în Qatar.

Reclamă
Reclamă 4

La EURO 2024, Florinel Coman a fost titular în două partide, cu Ucraina şi Slovacia. În meciul cu Belgia, extrema a fost rezervă, iar duelul din optimi cu Olanda l-a ratat din cauza unei probleme medicale.

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB! Patronul de la FCSB a spus că suma e mai mare de 5 milioane de euro. Coman avea o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Gigi Becali a spus că suma reală de transfer este de 5.250.000 de euro. Coman va merge şi va face vizita medicală. Coman va juca la Al Gharafa, alături de Joselu, starul de la Real Madrid.

Reclamă

„Două lucruri. Eu nu puteam să spun până acum ce nu știam sigur. Eu spuneam public ce știam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauza.

Ca dovadă că îl vor, am mai negociat și am mai luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi și ei. Ieri am semnat actul de transfer.

Am vorbit cu Florinel. A zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi să se concentreze. Astăzi, am vorbit cu Florinel și a zis că între 15 și 20 se duce să facă vizita medicală și să semneze contractul. Totul este înțeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:25

VideoMima Ito – Honoka Hashimoto 4-2. Mima Ito a câştigat finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

15:25

Semnal de alarmă pentru Dan Șucu, înainte de startul sezonului! Marian Iancu i-a făcut strategia: „În niciun caz nu aș face asta”

15:20

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

14:53

Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

14:33

„Nu cred în generații!” Mircea Lucescu, mesaj ferm după parcursul remarcabil al României de la EURO 2024! Comparația cu anii ’90

14:14

Mesajul lui Pedri, după ce Toni Kroos l-a făcut să rateze fazele finale ale EURO 2024: „Cariera ta va rămâne pentru totdeauna”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și